Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κανονικά η συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ την Παρασκευή, την Πέμπτη με Γκουρία

Κανονικά η συνάντηση Τσίπρα – Γιούνκερ την Παρασκευή, την Πέμπτη με Γκουρία

Συναντήσεις με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα έχει την Πέμπτη και την Παρασκευή αντιστοίχως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Μετά την ανακοίνωση των συναντήσεων, πηγή από τις Βρυξέλλες ανέφερε πως το ραντεβού με τον κ. Γιούνκερ δεν έχει οριστικοποιηθεί. Ωστόσο, λίγο αργότερα κύκλοι προσκείμενοι στον Γιούνκερ βεβαίωναν ότι το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή.

Συναντήσεις με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα έχει την Πέμπτη και την Παρασκευή αντιστοίχως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μετά την ανακοίνωση των συναντήσεων από το Μέγαρο Μαξίμου, πηγή από τις Βρυξέλλες ανέφερε πως το ραντεβού με τον κ. Γιούνκερ δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Ωστόσο, λίγο αργότερα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε πως κύκλοι προσκείμενοι στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ βεβαίωναν ότι το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή στη βελγική πρωτεύουσα.

Έτσι, η συνάντηση με τον κ. Γκουρία θα γίνει την Πέμπτη στο Παρίσι. Από την έδρα του ΟΟΣΑ ο πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει για τις μεταρρυθμίσεις που θα γίνουν στην Ελλάδα προκειμένου να αποκατασταθεί η δημόσια διοίκηση, να αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή και να αποκατασταθεί η κοινωνική δικαιοσύνη.

Στη συνάντηση με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, την Παρασκευή, στο επίκεντρο θα βρεθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια και το πώς η Ελλάδα μπορεί να τα αξιοποιήσει για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024