Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα Αναστασιάδη σε Ερντογάν μέσω Πούτιν

Μήνυμα Αναστασιάδη σε Ερντογάν μέσω Πούτιν

Μήνυμα του Νίκου Αναστασιάδη στον Ταγίπ Ερντογάν αναφορικά με το Κυπριακό ανέλαβε να διαβιβάσει ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με τον κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Μήνυμα του προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη στον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν αναφορικά με το Κυπριακό ανέλαβε να διαβιβάσει ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με τον κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Η Ρωσία, αναφέρει ο κ. Χριστοδουλίδης σε συνέντευξη στην «Καθημερινή» της Κύπρου, «για πρώτη φορά θα αποτελέσει το νέο δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ Κύπρου – Τουρκίας».

Ο κ. Χριστοδουλίδης επισημαίνει ότι η Ρωσία διατηρεί άριστες σχέσεις με την Τουρκία και ότι «αυτό είναι ένα νέο δεδομένο» στις σχέσεις Κύπρου-Ρωσίας αναφορικά με το Κυπριακό.

Σύμφωνα με τον κύπριο εκπρόσωπο, είναι εύκολο να επαναληφθούν οι συνομιλίες για το Κυπριακό, «αν η Τουρκία ακυρώσει την παράνομη Navtex και αποδείξει ότι σέβεται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου».

Επίσης, σημειώνει ότι το ενδεχόμενο διάλειμμα της εταιρείας ΕΝΙ για «τεχνικούς λόγους» στις έρευνές της στην κυπριακή ΑΟΖ μπορεί να οδηγήσει σε επανέναρξη των συνομιλιών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024