Ανέβηκε 19ος στην παγκόσμια κατάταξη πινγκ πονγκ ο Γκιώνης
Ο Παναγιώτης Γκιώνης επέστρεψε στην κορυφαία 20αδα της παγκόσμιας κατάταξης που διατηρεί η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.). Ο Ελληνας πρωταθλητής, βρίσκεται στην 19η θέση μετά την πολύ καλή πορεία του στο Τοπ 16 της Ευρώπης και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.
Ο Παναγιώτης Γκιώνης επέστρεψε στην κορυφαία 20αδα της παγκόσμιας κατάταξης που διατηρεί η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.).
Ο Ελληνας πρωταθλητής, βρίσκεται στην 19η θέση μετά την πολύ καλή πορεία του στο Τοπ 16 της Ευρώπης και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.
Παράλληλα, ο Καλλίνικος Κρεάνγκα έπεσε στο 86 (από το 85) και ο Κώστας Παπαγεωργίου ανέβηκε στο 128 (από το 130), ενώ ο Κώστας Λαγογιάννης, ο Τάσος Ρηνιώτης, ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος και ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, που μόλις τον περασμένο μήνα επανεμφανίστηκαν στους πίνακες, βρίσκονται στις θέσεις 222 (από 227), 278 (από 284), 445 (από 441) και 502 (από 495) αντίστοιχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι καύσωνες αυξάνουν τη τουριστική ζήτηση για «ψυχρούς προορισμούς»
- Γιορτή σήμερα 25 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Βιομηχανία αγωγών κατά κυβερνήσεων από εταιρείες υπερεπεξεργασμένων τροφίμων
- Ρωσικός πύραυλος σκοτώνει 10 άτομα σε έκθεση αμυντικών συστημάτων – Δεν έπρεπε να γίνει ποτέ λέει ο Ζελένσκι






