Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δικαίωση του Απόλλωνα Πάτρας για το ματς με τον Κολοσσό

Δικαίωση του Απόλλωνα Πάτρας για το ματς με τον Κολοσσό

Ο Απόλλων Πατρών δικαιώθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή για την προσφυγή που κατέθεσε αναφορικά με την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πάρουν το παιχνίδι με 61-63, σε αντίθεση με το τελικό σκορ (64-63) που έδειξε ο φωτεινός πίνακας στο «Βενετόκλειο», χάρη στις τρεις βολές του Ντόμινίκ Ουέιτερς σε «νεκρό» χρόνο, μετά από το φάουλ που χρεώθηκε ο Μάριος Μπατής.

Ο Απόλλων Πατρών δικαιώθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή για την προσφυγή που κατέθεσε αναφορικά με την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου!

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πάρουν το παιχνίδι με 61-63, σε αντίθεση με το τελικό σκορ (64-63) που έδειξε ο φωτεινός πίνακας στο «Βενετόκλειο», χάρη στις τρεις βολές του Ντόμινίκ Ουέιτερς σε «νεκρό» χρόνο, μετά από το φάουλ που χρεώθηκε ο Μάριος Μπατής.

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε την ομάδα της Πάτρας, η οποία είχε καταθέσει ένσταση και κέρδισε το παιχνίδι, καθώς ο Αθλητικός Δικαστής αποφάνθηκε ότι το φάουλ που δόθηκε εναντίον του γκαρντ των φιλοξενούμενων, ήταν ουσιαστικά εκτός χρόνου και άρα υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος.

Η σχετική απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Δέχεται τυπικά και στη ουσία της την ένσταση της ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΕ. Αποφαίνεται ότι νικήτρια ομάδα του μεταξύ των ομάδων «Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ» αγώνα καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας, αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 που διεξήχθη 28-2-2015, είναι η φιλοξενούμενη ομάδα ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ με τελικό αποτέλεσμα 61 έναντι 63 πόντων».

Αυτό σημαίνει πως αλλάζει η βαθμολογία, αν και ο Κολοσσός Ρόδου διατηρεί δικαίωμα να εφεσιβάλλει κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024