Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλυπτήρια στο άγαλμα του Ντομινίκ Ουίλκινς

Αποκαλυπτήρια στο άγαλμα του Ντομινίκ Ουίλκινς

«Σήμερα αποτυπώθηκε η ιστορία»... Με αυτά τα λόγια συνόδευσε ο «ζωντανός θρύλος» Ντομινίκ Ουίλκινς τα αποκαλυπτήρια του επιβλητικού αγάλματος του από τους Ατλάντα Χοκς, που θα κοσμεί πλέον τον περιβάλλοντα χώρο της «Φίλιπς Αρίνα». Το άγαλμα του «Human Highlight Film», το οποίο είναι από γρανίτη και έχει ύψος περίπου 4 μέτρα, αναπαριστά τον Ουίλκινς καθώς ετοιμάζεται για «πτήση» που καταλήγει σε κάρφωμα, κρατώντας την πορτοκαλί μπάλα στο δεξί του χέρι.

«Σήμερα αποτυπώθηκε η ιστορία»… Με αυτά τα λόγια συνόδευσε ο «ζωντανός θρύλος» Ντομινίκ Ουίλκινς τα αποκαλυπτήρια του επιβλητικού αγάλματος του από τους Ατλάντα Χοκς, που θα κοσμεί πλέον τον περιβάλλοντα χώρο της «Φίλιπς Αρίνα».

Το άγαλμα του «Human Highlight Film», το οποίο είναι από γρανίτη και έχει ύψος περίπου 4 μέτρα, αναπαριστά τον Ουίλκινς καθώς ετοιμάζεται για «πτήση» που καταλήγει σε κάρφωμα, κρατώντας την πορτοκαλί μπάλα στο δεξί του χέρι.

«Κανείς δεν αγαπά το σύλλογο περισσότερο απ` ότι εγώ», ανέφερε ο άλλοτε φόργουορντ του Παναθηναϊκού και συνέχισε: «Ματώνω και αναπνέω για τους Χοκς. Ακόμα κι όταν αγωνίστηκα για άλλο σύλλογο ένιωθα περίεργα γιατί μέσα μου ήμουν «γεράκι»».

Ο Ουίλκινς αγωνίστηκε για τους Χοκς στα πρώτα 12 χρόνια της καριέρας του στο ΝΒΑ, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Λος Άντζελες Κλίπερς, Μπόστον Σέλτικς, Σαν Αντόνιο Σπερς και Ορλάντο Μάτζικ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Νο21 που φορούσε στα «γεράκια» έχει αποσυρθεί από την ομάδα, με την τιμή αυτή να έχει γίνει μόνο σε άλλους δύο παίκτες των Χοκς, στον Μπομπ Πετιτ (Νο9) και στον Λου Χάντσον (Νο23).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024