Γεύμα προς τιμήν του νεοεκλεγέντος Προέδρου Προκόπη Παυλόπουλου παρέθεσε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Στο γεύμα ήταν παρόντες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς και συνεργάτες των δύο Προέδρων.
Γεύμα προς τιμήν του νεοεκλεγέντος Προέδρου Προκόπη Παυλόπουλου παρέθεσε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
Στο γεύμα παρακάθισαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, ο πρέσβης επί τιμή Πέτρος Μολυβιάτης, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Σωτήρης Ρίζος, καθώς και συνεργάτες των Προέδρων.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποχώρησε και επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου στις 15:30, ενώ οι υπόλοιποι συνδαιτυμόνες συνέχισαν για μισή ώρα ακόμα τη συνάντησή τους.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.