Δωρεάν εξετάσεις για αγγειακές παθήσεις την Κυριακή
Δωρεάν εξετάσεις στο κοινό για τις αγγειακές παθήσεις παρέχει την Κυριακή 8 Μαρτίου η Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία, στο πλαίσιο του 14ου Πανελληνίου Συνεδρίου.
Δωρεάν εξετάσεις στο κοινό για τις αγγειακές παθήσεις παρέχει την Κυριακή 8 Μαρτίου η Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία, στο πλαίσιο του 14ου Πανελληνίου Συνεδρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το 210 3645.629 ή να στείλουν τη δήλωση συμμετοχής (θα τη βρουν στο site www.angiologycongress.gr) στο fax 210 3644.441 ή στο [email protected].
Οι αγγειακές παθήσεις αποτελούν μείζον θέμα για τη δημόσια υγεία που θα πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα ώστε να μην αποβούν μοιραίες για τη ζωή των ασθενών.
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας, παρά τις μεγάλες προόδους της ιατρικής στη θεραπεία και πρόληψη πολλών παθήσεων, υπάρχουν ακόμη κάποιες ασθένειες που, αδικαιολόγητα, δεν έχουν τύχει της απαιτούμενης προσοχής από την ιατρική κοινότητα και την πολιτεία.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).