Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη Παπακωνσταντίνου

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη Παπακωνσταντίνου

Με την κατάθεση μαρτύρων συνεχίζεται την Τρίτη στο Ειδικό Δικαστήριο η δίκη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσει ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης, ενώ για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η κατάθεση του Ι.Διώτη.

Με την κατάθεση μαρτύρων συνεχίζεται την Τρίτη στο Ειδικό Δικαστήριο η δίκη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Κατά σημερινή ακροαματική διαδικασία αναμένεται να καταθέσει ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης, ο οποίος μαζί με τον, επίσης επικεφαλής την ιδίας υπηρεσίας (ΣΔΟΕ) Γιάννη Διώτη, χειρίστηκαν και επεξεργάστηκαν στικάκια που περιείχαν αντίγραφα της λίστα Λαγκάρντ ή περιείχαν αντίγραφο τμήματος της λίστας με ονόματα των μεγαλύτερων καταθετών στην τράπεζα HSBC.

Ακόμη, αναμένεται να καταθέσουν ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Ηλίας Πλασκοβίτης, ο νομικός σύμβουλος του κράτους επί υπουργίας Παπακωνσταντίνου Αν. Μπάνου, οι οποίοι έχουν εμπλακεί στην διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ, ο κ. Διώτης και ο διάδοχός του στο ΣΔΟΕ Στ. Στασινόπουλος, η γραμματέας του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου, Σοφία Μπέλμπα, και ο πρώην πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Φωκ. Γεωργακόπουλος.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Διώτης, ο οποίος θα καταθέσει την Τετάρτη, εκτός από την ιδιότητα του μάρτυρα, είναι και κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση, καθώς με βούλευμα έχει παραπεμφθεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με την κατηγορία της απιστίας στην υπηρεσία για τους χειρισμούς του, ως επικεφαλής του ΣΔΟΕ, στην υπόθεση του περιεχομένου της λίστας Λαγκάρντ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024