Με το παιχνίδι ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον Ολυμπιακό (16:30, Νovasports 1) θα πέσει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.
Το συγκρότημα του Κώστα Φλεβαράκη, που βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και μάχεται για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία, θα παραταχθεί με δύο νέους παίκτες στο ρόστερ του, το Μάικ Χολ και τον Κουάμε Αλεξάντερ.
Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, ταξίδεψε χθες (01/03) στα Τρίκαλα με πολλά προβλήματα, καθώς εκτός αποστολής έμειναν τέσσερις παίκτες. Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης εξαιτίας τραβήγματος στον προσαγωγό, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ που έχει υποστεί εξάρθρωση στην αριστερή ωμοπλάτη, ο Δημήτρης Κατσίβελης που ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από ενοχλήσεις στο κάτω μέρος της κοιλιάς και ο απόντας εδώ και καιρό Δημήτρης Αγραβάνης παρέμειναν στην πρωτεύουσα.
Αντίθετα, στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για πρώτη φορά φέτος τέθηκε ο Γιάννης Παπαπέτρου, που συμπεριλήφθηκε στη δωδεκάδα και λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον 47χρονο τεχνικό.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ακούστηκαν στη Λεωφόρο, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0 για τα πλέι οφ της Super League – Δείτε βίντεο.
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 2-0 τον Παναθηναϊκό στο ιστορικό τελευταίο ντέρμπι «αιωνίων» στο γήπεδο της Λεωφόρου και έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου.