Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενόχληση Τσίπρα προς βουλευτές για το επίδομα 400 ευρώ χρήσης Ι.Χ.

Ενόχληση Τσίπρα προς βουλευτές για το επίδομα 400 ευρώ χρήσης Ι.Χ.

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός για το γεγονός ότι ορισμένοι βουλευτές ζήτησαν να λαμβάνουν το επίδομα των 400 ευρώ για τη χρήση των Ι.Χ. αυτοκινήτων. Μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας σημείωσε: «Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα όταν έμαθα ότι βουλευτές ανέδειξαν κάτι αδιανόητο, λέγοντας ότι είμαστε φτωχοί να παίρνουμε 6.000 ευρώ, ζητώντας και άλλα 400».

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός για το γεγονός ότι ορισμένοι βουλευτές ζήτησαν να λαμβάνουν το επίδομα των 400 ευρώ για τη χρήση των Ι.Χ. αυτοκινήτων.

Όπως γράφουν Τα Νέα της Δευτέρας, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας σημείωσε:

«Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα όταν έμαθα ότι βουλευτές ανέδειξαν κάτι αδιανόητο, λέγοντας ότι είμαστε φτωχοί να παίρνουμε 6.000 ευρώ, ζητώντας και άλλα 400».

O πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι οι λεπτομέρειες διαμορφώνουν κλίμα και εντυπώσεις για το αν «είμαστε ή δεν είμαστε σαν τους άλλους», τονίζοντας ότι ερχόμαστε, «όχι για να καταλάβουμε προνόμια».

Κατά της χορήγησης Ι.Χ. στους βουλευτές της Αθήνας τάχθηκε ο Νίκος Φίλης με δηλώσεις του στον Mega, συμπληρώνοντας ότι οι βουλευτές δεν χρειάζονται ούτε την αστυνομική προστασία.

«Δέχομαι ότι ένας βουλευτής επαρχίας μπορεί να έχει ανάγκη το αυτοκίνητο, ένας βουλευτής Αθηνών δεν το έχει ανάγκη το αυτοκίνητο. Όπως επίσης δεν έχει ανάγκη και την αστυνομική προστασία» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024