Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ψεύτικο βίντεο με «γυμνό εραστή» που βγαίνει από τα παράθυρα του Μπάκιγχαμ

Ψεύτικο βίντεο με «γυμνό εραστή» που βγαίνει από τα παράθυρα του Μπάκιγχαμ

Ένα περίεργο βίντεο έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το βρετανικό Διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες: Τουρίστες έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ υποτίθεται ότι, την ώρα που βιντεοσκοπούσαν την αλλαγή της φρουράς, έπιασαν... στα πράσα έναν γυμνό άνδρα να δραπετεύει, και μάλιστα με σεντόνια, από παράθυρο στην πλαϊνή πλευρά του παλατιού. Επισήμως, το Στέμμα αρνείται να σχολιάσει αλλά έδαφος φαίνεται να κερδίζει η εξήγηση ότι το βίντεο είναι μία αρκετά καλοστημένη φάρσα.

Ένα περίεργο βίντεο έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το βρετανικό Διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες: Τουρίστες έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ υποτίθεται ότι, την ώρα που βιντεοσκοπούσαν την αλλαγή της φρουράς, έπιασαν… στα πράσα έναν γυμνό άνδρα να δραπετεύει, και μάλιστα με σεντόνια, από παράθυρο στην πλαϊνή πλευρά του παλατιού.

Επισήμως, το Στέμμα αρνείται να σχολιάσει αλλά έδαφος φαίνεται να κερδίζει η εξήγηση ότι το βίντεο είναι μία αρκετά καλοστημένη φάρσα.

Το βίντεο αρχικά κυκλοφόρησε την Παρασκευή με την ανάρτησή του στο YouTube. Σε αυτό, δύο τουρίστριες από τη Σουηδία παρακολουθούν την αλλαγή της φρουράς από την πλευρά του Constitution Hill (βόρεια), αλλά συνόδος τους που τραβά βίντεο παρατηρεί, όπως και εκείνες, κάτι περίεργο στην πλαϊνή πλευρά.

Υποτίθεται ότι ένας ολόγυμνος γυμνός άνδρας βγαίνει από ένα τα υψηλότερα παράθυρα, έχει δέσει… σεντόνια για σχοινί (μία πιο πικάντικη λεπτομέρεια) και σκαρφαλώνει μέχρι το έδαφος. Στη μέση όμως, γλιστράει και πέφτει.

Το βίντεο μετέδωσαν με επιφυλάξεις -όχι πάντα εξίσου ισχυρές- αρκετά βρετανικά ΜΜΕ, και στη συνέχεια και ιστοσελίδες του εξωτερικού.

Ωστόσο, οι τελευταίες αναφορές των βρετανικών ΜΜΕ καταλήγουν να έχουν πειστεί από σκόρπιες αναλύσεις στο Διαδίκτυο πως το βίντεο φαίνεται αυθεντικό, αλλά δεν είναι.

Η ισχυρότερη απόδειξη είναι ότι εκείνη η πλευρά του Παλατιού δεν διακοσμείται με κίονες σαν αυτούς που εμφανίζονται στο βίντεο (αυτό συμβαίνει μόνο στην μπροστινή πλευρά).

Στο βίντεο, τα κορινθιακού ρυθμού κιονόκρανα φαίνονται ολοκάθαρα, αλλά στην πραγματικότητα εκείνος ο τοίχος, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς με μία αναζήτηση στο Google, είναι «γυμνός».

Περισσότερα επιχειρήματα παρουσίασε χρήστης του Twitter, στην εξήγηση του οποίου παραπέμπουν οι περισσότεροι:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024