Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο», είπε ο Ρομπέρτο

«Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο», είπε ο Ρομπέρτο

Τη δική του άποψη για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Europa League, έδωσε ο Ρομπέρτο. Με ανάρτηση του στο facebook, ο ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος στο παιχνίδι της Πέμπτης έκανε κάποιες εξαιρετικές επεμβάσεις έγραψε πως η ομάδα του δεν δικαιούτο να πάρει την πρόκριση από τους Ουκρανούς, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη και δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν ακόμα πιο δυνατοί.

Τη δική του άποψη για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Europa League, έδωσε ο Ρομπέρτο.

Με ανάρτηση του στο facebook, ο ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος στο παιχνίδι της Πέμπτης έκανε κάποιες εξαιρετικές επεμβάσεις έγραψε πως η ομάδα του δεν δικαιούτο να πάρει την πρόκριση από τους Ουκρανούς, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη και δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν ακόμα πιο δυνατοί.

«Η ευρωπαϊκή μας περιπέτεια τελειώνει εδώ και για να είμαστε ειλικρινείς, δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο. Σας ευχαριστώ όλους για την άνευ όρων υποστήριξη. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί», ήταν αναλυτικά τα λόγια του.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//connect.facebook.net/el_GR/all.js#xfbml=1»; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024