Ανακοίνωσε και… τυπικά την αναβολή του πρωταθλήματος η Σούπερ Λιγκ
Δύο μέρες μετά την ανακοίνωση του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για αναβολή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, η διοργανώτρια αρχή για το τυπικό της υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωση.
Δύο μέρες μετά την ανακοίνωση του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για αναβολή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, η διοργανώτρια αρχή για το τυπικό της υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι η 26η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ (η οποία είχε ορισθεί να διεξαχθεί το τριήμερο 28/02 – 02/03/2015) δε θα λάβει χώρα, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Αρ. Μπαλτά.
Οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής της Super League K20, K17 και K15, θα διεξαχθούν κανονικά ως έχουν οριστεί το Σαββατοκύριακο 28/02 και 01/03/2015».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισραήλ – Ελλάδα 66-79: Η Εθνική πέτυχε μεγάλη νίκη και προκρίθηκε στους «8» Eurobasket U20
- Κάρμεν Ηλέκτρα: Εncore σαγήνης στο Playboy 30 χρόνια μετά – Ο Prince, η προδοσία, και οι συμβουλές σχέσεων
- Ραπίντ Βιέννης – Παναθηναϊκός 4-1: Κακή εικόνα για τους «πράσινους» στην πρόβα τζενεράλε (vid)
- LIVE: Αγγλία – Αργεντινή
- Μαρινάκης στη Λίγκα: «Δεν επιτρέπεται η ΕΠΟ να εκλέξει Πρόεδρο, απαγορεύεται»
- Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πέθανε και ο πατέρας μετά τη σύζυγο και το βρέφος – Πώς συνέβη το σοκαριστικό τροχαίο




