«Θρασύτατη πρόκληση φασιστοειδών» που προκάλεσαν φθορές στο μνημείο για τον Παύλο Φύσσα καταγγέλλει, σε ανακοίνωσή του, ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Στην ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο μνημείο και ζωγράφισαν αγκυλωτούς σταυρούς.
«Θρασύτατη πρόκληση φασιστοειδών» που προκάλεσαν φθορές στο μνημείο για τον Παύλο Φύσσα καταγγέλλει, σε ανακοίνωσή του, ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
«Τα ξημερώματα της Τρίτης 24 Φεβρουάριου άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, στο σημείο όπου το Σεπτέμβρη του 2013 δολοφονήθηκε από τα μέλη της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής. Αγκυλωτοί σταυροί και φασιστικά συνθήματα γέμισαν τη προτομή του αντιφασίστα μουσικού» τονίζεται στην ανακοίνωση και επισημαίνεται:
«Η νέα θρασύτατη πρόκληση και η επανεμφάνιση των φασιστοειδών στους δρόμους της πόλης μας αποδεικνύει ότι το μέτωπο αυτό παραμένει ανοιχτό».
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).