Εκτροχιασμός τρένου στην Καλιφόρνια, πολλοί τραυματίες
Τρία βαγόνια επιβατικής αμαξοστοιχίας εκτροχιάστηκαν κατόπιν σύγκρουσης του τρένου με φορτηγό στη νότια Καλιφόρνια. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και διασώστες προσφέροντας επί τόπου τις πρώτες βοήθειες σε περισσότερους από 30 επιβάτες. Το τρένο είχε προορισμό το Λος Άντζελες. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη.
Τρία βαγόνια επιβατικής αμαξοστοιχίας εκτροχιάστηκαν κατόπιν σύγκρουσης του τρένου με φορτηγό στη νότια Καλιφόρνια. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και διασώστες προσφέροντας επί τόπου τις πρώτες βοήθειες σε περισσότερους από 30 επιβάτες.
Εναέριες λήψεις από ελικόπτερο τοπικού τηλεοπτικού σταθμού κατέγραψαν διασώστες να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε δεκάδες άτομα επάνω σε φορεία στο δρόμο δίπλα στα εκτροχιασμένα βαγόνια.
Ο επιχειρησιακός διευθυντής του πυροσβεστικού σώματος της πόλης Όξναρντ δήλωσε ότι τις πρώτες βοήθειες δέχονται περισσότερα από 30 άτομα, ωστόσο δεν έδωσε πληροφορίες για τη σοβαρότητα των τραυμάτων που φέρουν.
Το φορτηγό τυλίχτηκε στις φλόγες μετά τη σύγκρουση με το τρένο, το οποίο είχε προορισμό το Λος Άντζελες.
Το ατύχημα σημειώθηκε στις 15:44 (ώρα Ελλάδας) μεταξύ των πόλεων Όξναρντ και Καμαρίλο, στην κομητεία Βεντούρα βορειοδυτικά του Λος Άντζελες.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, η αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό του φορτηγού ο οποίος προφανώς εγκατέλειψε το όχημά του λίγα λεπτά πριν από τη σύγκρουση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Πως να σκοτώσετε τη Μελάνια Τραμπ» – Βίντεο από το Ιράν ενθαρρύνει τη δολοφονία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ
- Πυρκαγιές: Η άλλη όψη του ελληνικού καλοκαιριού
- Ο «σκοτεινός και βίαιος υπόκοσμος» της παράνομης διακίνησης ερπετών σε ένα νέο ντοκιμαντέρ
- Το φετινό Ελ Νίνιο θα είναι «το ισχυρότερο που έχει καταγραφεί ποτέ» – Κακά μαντάτα για τον καιρό μέχρι το 2027
- Άνω Λιόσια: «Ήθελα να δω εάν είχε νερό ή βενζίνη» – Τι λέει ο 85χρονος που προκάλεσε φωτιά στο γκαράζ του σπιτιού του
- Αγρίνιο: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο επεξεργασίας ελιών στην Εθνική Οδό
