
F1: Αμφίβολη η συμμετοχή του F. Alonso στον τελευταίο κύκλο των χειμερινών δοκιμών
Εντός της εβδομάδας πρόκειται να αποφασιστεί για το αν ο F. Alonso θα συμμετάσχει στον τελευταίο κύκλο των χειμερινών δοκιμών, μετά το ατύχημα που είχε ο Ισπανός στην πίστα της Βαρκελώνης.
Τις προσεχείς ημέρες πρόκειται να αποφασιστεί για το αν ο F. Alonso θα είναι σε θέση να συμμετάσχει στον τρίτο και τελευταίο κύκλο των χειμερινών δοκιμών της F1.
O Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής παραμένει νοσηλευόμενος μετά την πρόσκρουση του μονοθεσίου του σε τοιχίο της πίστας της Βαρκελώνης, χωρίς ωστόσο να έχει υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό.
Σύμφωνα με τη McLaren, το ατύχημα του F. Alonso οφείλεται στους θυελλώδεις ανέμους που επικρατούσαν τη δεδομένη χρονική στιγμή στην πίστα, προκαλώντας προβλήματα και σε άλλους οδηγούς.
Μάλιστα, η βρετανική ομάδα διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που έκαναν λόγο για μηχανική βλάβη ή ακόμα και για απώλεια των αισθήσεων του F. Alonso πριν την έξοδό του από την πίστα και την πρόσκρουση της MP4-30 στο τσιμεντένιο τοιχίο της στροφής 3.
auto.in.gr
- «Η Τρελή Στη Σοφίτα» δεν ήταν ποτέ τρελή
- «Πώς αγοράσατε το Predator;» – Πυρά της αντιπολίτευσης μετά τις αποκαλύψεις για κρατική χρηματοδότηση της Intellexa
- Φοβερός Νετζήπογλου: Έκανε ρεκόρ καριέρας σε μόλις 12 λεπτά! (vids)
- Κυριακή με ανοιχτά καταστήματα – Γεμάτη η Ερμού από κόσμο
- Υπό την σκιά πολέμων το πρώτο Πάσχα που τέλεσε ο Πάπας Λέων ΙΔ’: «Όσοι έχουν όπλα ας τα καταθέσουν»
- «Σου έφερα χαλβά της πεθεράς μου»: Μυθικό πανό φίλου του Ολυμπιακού για τον λάτρη της ελληνικής κουζίνας Φουρνιέ (vid)


