Ατζαμής οδηγός τράκαρε δέκα αυτοκίνητα μέχρι να ξεπαρκάρει
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο χειρότερος οδηγός του κόσμου. Ο λόγος για έναν 92χρονο ο οποίος τράκαρε δέκα αυτοκίνητα μέχρι να βγάλει το δικό του από πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στις ΗΠΑ. Οι κάμερες στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου στο Ουισκόνσιν κατέγραψαν κάθε κίνηση του οδηγού μέχρι να ξεπαρκάρει .
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο χειρότερος οδηγός του κόσμου. Ο λόγος για έναν 92χρονο ο οποίος τράκαρε δέκα αυτοκίνητα μέχρι να βγάλει το δικό του από πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στις ΗΠΑ.
Οι κάμερες που ήταν τοποθετημένες στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου στο Ουισκόνσιν κατέγραψαν κάθε κίνηση του οδηγού μέχρι να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό του.
Από την τρελή κούρσα δεν τραυματίστηκε κανείς.
Σύμφωνα με την αστυνομία, πιθανότατα ο 92χρονος να υπέστη κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας εκείνη την ώρα, για αυτό και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΚΚΕ: Απαράδεκτη κυβερνητική παρέμβαση στην εσωτερική λειτουργία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
- Επίσκεψη του νέου ομογενή Βουλευτή της Ουγγαρίας στον Δήμαρχο Ήλιδας
- Ο Ρόδρι υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση – Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι
- Τσουκαλάς: Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν θέλει την πραγματική αναθεώρηση του άρθρου 86
- Η συνταγματική αναθεώρηση ράγισε (κι άλλο) την πολιτική βιτρίνα Μητσοτάκη
- Από Στινγκ έως Μπιλ Γκέιτς: Γιατί οι εκατομμυριούχοι δεν αφήνουν κληρονομιά στα παιδιά τους


