Ατζαμής οδηγός τράκαρε δέκα αυτοκίνητα μέχρι να ξεπαρκάρει
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο χειρότερος οδηγός του κόσμου. Ο λόγος για έναν 92χρονο ο οποίος τράκαρε δέκα αυτοκίνητα μέχρι να βγάλει το δικό του από πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στις ΗΠΑ. Οι κάμερες στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου στο Ουισκόνσιν κατέγραψαν κάθε κίνηση του οδηγού μέχρι να ξεπαρκάρει .
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο χειρότερος οδηγός του κόσμου. Ο λόγος για έναν 92χρονο ο οποίος τράκαρε δέκα αυτοκίνητα μέχρι να βγάλει το δικό του από πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στις ΗΠΑ.
Οι κάμερες που ήταν τοποθετημένες στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου στο Ουισκόνσιν κατέγραψαν κάθε κίνηση του οδηγού μέχρι να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό του.
Από την τρελή κούρσα δεν τραυματίστηκε κανείς.
Σύμφωνα με την αστυνομία, πιθανότατα ο 92χρονος να υπέστη κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας εκείνη την ώρα, για αυτό και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Το PC στην εποχή της ΑΙ» – H Nvidia λανσάρει τον πρώτο της επεξεργαστή για Windows
- Ένταση στην Ασία: Η Κίνα αντιδρά στις συνοριακές διαπραγματεύσεις Ιαπωνίας–Φιλιππινών με περιπολίες στην Ταϊβάν
- Σαμ Μπλάσκοφσκι: Ο πιο γρήγορος λευκός!
- «Έχω παιδιά»: Τα νέα επεισόδια στο MEGA
- Αίσιο τέλος στην περιπέτεια δύο γυναικών που έκαναν πεζοπορία στον Όλυμπο
- «Η γη της ελιάς»: Συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

