Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συλλήψεις 21 οπαδών της Φέγενορντ στη Ρώμη

Συλλήψεις 21 οπαδών της Φέγενορντ στη Ρώμη

Σε δεκάδες συλλήψεις προχώρησε η ιταλική αστυνομία για να σταματήσει τα επεισόδια Ολλανδών χούλιγκαν, στη Ρώμη, εν όψει του αγώνα στο «Ολίμπικο» μεταξύ της Ρόμα και της Φέγενορντ, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, 21 Ολλανδοί οπαδοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια. Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας επενέβησαν στο κέντρο της ιταλικής πρωτεύουσας, για να σταματήσουν τα επεισόδια, που ξεκίνησαν οι Ολλανδοί χούλιγκαν.

Η Φέγενορντ πήρε περίπου 6.000 εισιτήρια για τη σημερινή αναμέτρηση του «Ολίμπικο», ωστόσο οι αρχές είχαν την πληφορόρηση ότι περίπου 1.000 οπαδοί ταξίδεψαν στην Ιταλία, δίχως να έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον αγώνα. Αργά χθες το βράδυ, λοιπόν, περίπου 500 οπαδοί της Φέγενορντ κατανάλωσαν αρκετό αλκοόλ και άρχισαν να προκαλούν επεισόδια στις κεντρικές πλατείες της Ρώμης προκαλώντας φθορές σε καταστήματα και αυτοκίνητα. Ολα αυτά προκάλεσαν την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων ασφαλείας και το κέντρο της Ρώμης μετατράπηκε για περίπου δύο ώρες σε πεδίο μάχης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024