Τηλεφωνική επικοινωνία Ρέντσι-Τσίπρα εν όψει του Eurogroup
Με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ επικοινώνησε το βράδυ της Πέμπτης ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, εν όψει της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup για το ελληνικό αίτημα. Εν τω μεταξύ, από τη Ρώμη έγινε γνωστό ότι ο ιταλός υπουργός Οικονομικών Παντοάν θα δώσει το «παρών» στο Eurogroup.
Με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ επικοινώνησε το βράδυ της Πέμπτης ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, εν όψει της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup για το ελληνικό αίτημα.
Εν τω μεταξύ, από τη Ρώμη έγινε γνωστό ότι ο ιταλός υπουργός Οικονομικών Παντοάν θα δώσει τελικά το «παρών» στο Eurogroup, παρά τις αρχικές πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει ότι θα μείνει στην ιταλική πρωτεύουσα, λόγω της κρίσιμης συζήτησης για τη μεταρρύθμιση του εργασιακού.
Το βράδυ, η ιταλική τηλεόραση μετέδωσε ότι ο Πιέρ Πάολο Παντοάν θα μεταβεί στη βελγική πρωτεύουσα, για το Eurogroup και δεν θα συμμετάσχει στο Υπουργικό Συμβούλιο της κυβέρνησης Ρέντσι, το οποίο και θα συζητήσει τη μεταρρύθμιση του εργασιακού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία: Απίστευτο σκηνικό στον Ολυμπο με χιονοχάλαζο στην καρδιά του καλοκαιριού
- Κολομβία: Ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρο ισχυρίζεται ότι ο ακροδεξιός διάδοχός του υπακούει στις εντολές των ΗΠΑ
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν