Bayer Hellas: Οικονομική ενίσχυση για τις διατροφικές ανάγκες 112 απόρων οικογενειών
Η Bayer Hellas και οι εργαζόμενοι της έχοντας ως στόχο την προσφορά στην ελληνική κοινωνία και την ανακούφιση της ζωής πολλών συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, έκανε μια γενναιόδωρη χρηματική προσφορά στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» συνεχίζοντας με συνέπεια και φέτος το κοινωνικό της έργο.
Η Bayer Hellas και οι εργαζόμενοι της έχοντας ως στόχο την προσφορά στην ελληνική κοινωνία και την ανακούφιση της ζωής πολλών συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, έκανε μια γενναιόδωρη χρηματική προσφορά στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» συνεχίζοντας με συνέπεια και φέτος το κοινωνικό της έργο.
Η εταιρία τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο έχει θέσει την εταιρική κοινωνική ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, με πρωταρχικό στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων στις κοινωνίες που δραστηριοποιείται.
Η προσφορά της Bayer Hellas βοηθήσε να καλυφθούν οι ανάγκες 112 άπορων οικογενειών σε τρόφιμα, μέσω της υπηρεσίας «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» και την πολύτιμη βοήθεια των ΜΚΟ «Εθελοντών Του Κόσμου», «Ανθρώπινοι Άνθρωποι», «ΔΡΑΣ.Ε.» και την Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αιγάλεω.
Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» είναι μια ομπρέλα δέκα κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1996 με σκοπό να ενώσει ισότιμα τις προσπάθειές τους για τα παιδιά σε ανάγκη. Μαζί τα δέκα σωματεία προσφέρουν ετησίως συντονισμένες υπηρεσίες και ένα καλύτερο μέλλον σε περισσότερα από 10.000 παιδιά στην Ελλάδα.
Όραμα της Ένωσης είναι η δημιουργία ενός διευρυμένου δικτύου υπηρεσιών, σε συνεργασία με αξιόπιστους και εξειδικευμένους φορείς ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σκοπό την ανακούφιση κάθε παιδιού σε ανάγκη.
Η Bayer Hellas για άλλη μια χρονιά αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας. Τόσο η εταιρεία όσο και οι εργαζόμενοι της ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν πράξη τη φιλοσοφία της εταιρείας για μια καλύτερη κοινωνία.
health.in.gr
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Η ώρα της στέψης (Ισπανία-Αργεντινή)
- Τα αδέρφια Τέιτ συνελήφθησαν στο Μαϊάμι – Διώξεις στη Μεγάλη Βρετανία για βιασμούς και κακοποίηση [βίντεο]
- Η Ντέλσι Ροντρίγκεζ απαντά στο αν συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ για την σύλληψη του Μαδούρο – Ο ρόλος του Ρούμπιο
- Τι κρύβεται πίσω από την πτώση σε χρυσό, Bitcoin και Big Tech
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)








![Τα αδέρφια Τέιτ συνελήφθησαν στο Μαϊάμι – Διώξεις στη Μεγάλη Βρετανία για βιασμούς και κακοποίηση [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_6260173253972266909_x-315x220.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442