Ψύχος και χιόνια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
Τα χιόνια και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες είναι τα χαρακτηριστικά της νέας επιδείνωσης του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με εξαίρεση τη δυτική Ελλάδα. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται στη βόρεια Ελλάδα από το απόγευμα της Τετάρτης και από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στην υπόλοιπη χώρα. Σε 24ωρη λειτουργία τέθηκαν χώροι του δήμου Αθηναίων για την προστασία των αστέγων.
Τα χιόνια και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες είναι τα χαρακτηριστικά της νέας επιδείνωσης του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με εξαίρεση τη δυτική Ελλάδα.
Σε 24ωρη λειτουργία τέθηκαν χώροι του δήμου Αθηναίων για την προστασία των αστέγων.
Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέχρι 8 μποφόρ, αναφέρει ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ Αντώνης Λάλος, ενώ θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά, ημιορεινά και πιθανόν στα πεδινά σε ανατολική, κεντρική, βόρεια Ελλάδα, Εύβοια, και Κρήτη.
Χιονόνερο και βροχές θα πέσουν στα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται στη βόρεια Ελλάδα από το απόγευμα της Τετάρτης και από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στην υπόλοιπη χώρα.
Αντίθετα, στη δυτική Ελλάδα (νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησος) θα υπάρχουν νεφώσεις με νοτιοανατολικούς ανέμους και τον υδράργυρο να φτάνει τους 10 με 15 βαθμούς κατά τόπους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα Δημοκρατία: Η ιδεολογική της τοποθέτηση διά στόματος του ιδρυτή της
- Εξαρθρώθηκαν δύο συμμορίες που συνεργάζονταν στις κλοπές αυτοκινήτων και στη διακίνηση ναρκωτικών – 18 συλλήψεις
- Κάτω Τιθορέα: Προφυλακίστηκαν οι έξι από τους οκτώ συλληφθέντες για τη ληστεία – Ένταση στην Ευελπίδων
- Χωρίς Φουρνιέ, Μιλουτίνοφ και Γουόκαπ στη Ρόδο ο Ολυμπιακός
- Σενάριο κατάρρευσης των εφοδιαστικών αλυσίδων – Πώς μπορεί να αποφευχθεί η πείνα εκατομμυρίων ανθρώπων
- Νέες «έξυπνες» φωτεινές διαβάσεις στον Πειραιά



