Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα προγράμματα εργασιών συντήρησης από την Porsche στην Ελλάδα

Νέα προγράμματα εργασιών συντήρησης από την Porsche στην Ελλάδα

Η Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε επίσημος αποκλειστικός διανομέας μοντέλων Porsche στην ελληνική αγορά, λανσάρει νέες υπηρεσίες και προγράμματα after sales.

Η Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε επίσημος αποκλειστικός διανομέας της Porsche AG στην Ελλάδα ανακοίνωσε, νέες προνομιακές υπηρεσίες και προγράμματα συντήρησης Porsche για το 2015 με επιπλέον όφελος για τον καταναλωτή.

Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι υπό την ισχύ του νέου τιμοκαταλόγου εργασιών συντήρησης Porsche, η Συντήρηση Μικρής Κλίμακας που επιβάλλεται κάθε 20.000, 60.000, 100.000 χλμ. ή ανά διετία, για την Boxster ξεκινά από τα 455 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, περιλαμβάνοντας αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού αντικατάσταση φίλτρου μικροσωματιδίων και υγρών φρένων, γενικό έλεγχο με διαγνωστικό μηχάνημα Piwis Tester II και μηδενισμό μηνύματος service, οπτικό έλεγχο φρένων και σωληνώσεων για τυχόν φθορές, έλεγχο εμπρόσθιου συστήματος και πίσω άξονα, μπαταρίας, φωτιστικών σωμάτων και δωρεάν έλεγχο ευθυγράμμισης οχήματος.

Για τις ίδιες εργασίες η αρχική τιμή για την 911 Carrera ξεκινά από τα 440 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, από τα 420 ευρώ για την Cayenne και από τα 470 ευρώ για την Porsche Cayman.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές και τις εργασίες συντήρησης βάσει του μοντέλου και της παλαιότητάς του, μπορείτε να βρείτε στην ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική σελίδα της Porsche για τα προγράμματα after sales (http://www.porschetoday.gr/aftersales/).

Σημειώνεται ότι για τις εργασίες συντήρησης χρησιμοποιούνται τα διαγνωστικά και μηχανολογικά εξειδικευμένα εργαλεία που προτείνει ο κατασκευαστής, ενώ, παρέχονται αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά της Porsche ενώ τόσο τα ανταλλακτικά όσο και η εργασία καλύπτονται με εγγύηση δύο ετών.

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024