Στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Καεν, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σκόραρε και στον πανηγυρισμό του, έβγαλε τη φανέλα του, όπου επέδειξε στο κοινό και στους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν, το κορμί του, το οποίο ήταν καλυμμένο από τατουάζ (χένα) με 50 ονόματα παιδιών. Πίσω από αυτή την κίνηση, κρύβεται η συμμετοχή του Σουηδού επιθετικού στην εκστρατεία κατά της πείνας που ονομάζεται «805 εκατομμύρια ονόματα».
Στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Καεν, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σκόραρε και στον πανηγυρισμό του, έβγαλε τη φανέλα του, όπου επέδειξε στο κοινό και στους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν, το κορμί του, το οποίο ήταν καλυμμένο από τατουάζ (χένα) με 50 ονόματα παιδιών.
Πίσω από αυτή την κίνηση, κρύβεται η συμμετοχή του Σουηδού επιθετικού στην εκστρατεία κατά της πείνας που ονομάζεται «805 εκατομμύρια ονόματα».
Η εκστρατεία γίνεται σε συνεργασία με τον οργανισμό «World Food Programme» του ΟΗΕ.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.