Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με ανατροπή η Λίβερπουλ, πανηγυρικά στους «8» Γουέστ Μπρομ και Μπλάκμπερν

Με ανατροπή η Λίβερπουλ, πανηγυρικά στους «8» Γουέστ Μπρομ και Μπλάκμπερν

Με δύο γκολ του Ιντέγιε (20΄,57΄) και από ένα των Μόρισον (42΄), Μπεραχίνο (72΄) η Γουέστ Μπρομ συνέτριψε 4-0 τη Γουέστ Χαμ και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στους «8» του κυπέλλου Αγγλίας. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Νορβηγός Τζος Κινγκ είχε συνολικά τρία γκολ με τη φανέλα της Μπλάκμπερν. Ακριβώς τόσα πέτυχε και σήμερα στο εντυπωσιακό 4-1 επί της Στόουκ στο «Ιγουντ Παρκ», με τους «Ρόβερς» να παίρνουν θριαμβευτική πρόκριση.

Οπως και στην προηγούμενη φάση, έτσι και σήμερα η Λίβερπουλ ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και νίκησε 2-1 την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο Φρέιζερ Κάμπελ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 15′, αλλά οι Στάριτζ (49′), Λαλάνα (58′) άλλαξαν τα δεδομένα στο ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου.

Με δύο γκολ του Ιντέγιε (20′, 57′) και από ένα των Μόρισον (42′), Μπεραχίνο (72′) η Γουέστ Μπρομ συνέτριψε 4-0 τη Γουέστ Χαμ και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στους «8».

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Νορβηγός Τζος Κινγκ είχε συνολικά τρία γκολ με τη φανέλα της Μπλάκμπερν. Ακριβώς τόσα πέτυχε και σήμερα στο εντυπωσιακό 4-1 επί της Στόουκ στο «Ιγουντ Παρκ», με τους «Ρόβερς» να παίρνουν θριαμβευτική πρόκριση.

Ο 22χρονος Κινγκ σκόραρε στο 36′, το 51′ και το 55′, ενώ το άλλο γκολ σημείωσε ο Ζεστέντ με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Η Στόουκ είχε προηγηθεί στο 10′ με τον Κράους, αλλά τελικά υποτάχθηκε με το ίδιο σκορ που ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Τετάρτη.

Έτσι, η Μπλάκμπερν είναι μία από τις δύο ομάδες της Τσάμπιονσιπ που συνεχίζουν στους προημιτελικούς.

Η δεύτερη είναι η Ρέντινγκ, η οποία επικράτησε 2-1 στην έδρα της Ντέρμπι, με τον Γιακούμπου Αϊγεγκμπένι να σημειώνει το νικητήριο γκολ στο 82′, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «Ρόγιαλς».

Θυμίζουμε πως ήδη έχουν από τον προηγούμενο γύρου είχαν τεθεί νοκ άουτ οι μισές (10) ομάδες της Premier League, ανάμεσά τους η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι, η Εβερτον και η Τότεναμ, ενώ τώρα έμειναν εκτός ακόμα δύο, η Γουέστ Χαμ και Στόουκ.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 14/2:
Γουέστ Μπρομ-Γουέστ Χαμ 4-0
Μπλάκμπερν-Στόουκ 4-1
Ντέρμπι-Ρεντινγκ 1-2
Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ 1-2

Κυριακή 15/2:
Αρσεναλ-Μίντλεσμπρο
Αστον Βίλα-Λέστερ
Μπράντφορντ-Σάντερλαντ

Δευτέρα 16/2:

Πρέστον-Μάντσεστερ Γ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024