Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Renault Kadjar προβάρει… επτά θέσεις

Το Renault Kadjar προβάρει… επτά θέσεις

Οι Γάλλοι επιταχύνουν τις εξελίξεις στην SUV κατηγορία, ετοιμάζοντας μετά το Captur και το πρόσφατο Kadjar, ένα επταθέσιο μοντέλο που θα εκμεταλλευτεί τη συνέργεια τους με την Nissan.


Η γαλλική φίρμα επιταχύνει στα crossover σχέδια της ετοιμάζοντας ένα νέο επταθέσιο μοντέλο μεγαλύτερο από το, πολύ πρόσφατο Kadjar, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί στις αρχές του 2017.

Το νέο SUV το οποίο δεν έχει ακόμα αποκτήσει όνομα θα μιμηθεί σχεδιαστικά την μείξη από καμπύλες και αιχμές που συναντάμε στο Kadjar αλλά και το μικρότερο Captur.

Την εικόνα του θα συμπληρώσουν τα γνώριμα αισθητικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εμφάνιση των μοντέλων της Renault, συνιστώντας το σχεδιαστικό της κώδικα σε μια εκδοχή, προσαρμοσμένη στις μεγαλύτερες διαστάσεις του νέου μοντέλου αλλά και σε ένα πιο «περιπετειώδες» οπτικό αποτέλεσμα.

Όπως και να έχει η παρουσία του θα πρέπει να θεωρείται παραπάνω από δεδομένη στην γκάμα της φίρμας καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Jerome Stoll, αντιπρόεδρος της Renault, στην παρουσίαση του Kadjar: «Το Kadjar αποτελεί μέρος του σχεδίου ανανέωσης της γκάμας, ωστόσο όπως ξέρετε εξειδικευόμαστε στον… μεγάλο αριθμό θέσεων, εμείς δημιουργήσαμε την κατηγορία, για αυτό και το επόμενο μας βήμα είναι να μεταφέρουμε αυτήν μας στην εξειδίκευση στα crossover».

Ωστόσο, όπως ο ίδιος είχε επισημάνει για το νέο επταθέσιο SUV μοντέλο της Renault, «ακόμα είναι πολύ νωρίς για να αποκαλύψουμε περαιτέρω στοιχεία» ωστόσο, όπως συμπλήρωσε «το νέο μοντέλο αποτελεί μέρος της οργανωμένης προσπάθειας της Renault που ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια για την ανανέωση της γκάμας με νέα προϊόντα. Πλέον υπάρχουν πολύ πιο ελκυστικά σχέδια και τα νέα αυτοκίνητα είναι πολύ επιτυχημένα».

Παρά την έλλειψη περαιτέρω –επίσημων- πληροφοριών δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι όπως και το Kadjar που έχει ως αφετηρία την ίδια αρχιτεκτονική με το Nissan Qashqai και μοιράζεται κατά 40% κοινά στοιχεία μαζί του, έτσι και το νέο επταθέσιο SUV των Γάλλων θα εκμεταλλευτεί τη συνέργεια με την Nissan, αντλώντας στοιχεία από το X-Trail.

Auto Express

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024