Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Χωρίς βασικό χορηγό η McLaren και το 2015

F1: Χωρίς βασικό χορηγό η McLaren και το 2015

Την απόφασή του να πορευθεί η McLaren και τη νέα σεζόν χωρίς βασικό χορηγό δημοσιοποίησε ο επικεφαλής της βρετανικής ομάδας, R. Dennis.

Διατεθειμένος να συνεχίσει για δεύτερη συνεχή αγωνιστική σεζόν χωρίς βασικό χορηγό δηλώνει ο επικεφαλής της McLaren, R. Dennis, αν μια ενδεχόμενη συμφωνία δεν καλύψει το 50% του ετήσιου προϋπολογισμού της βρετανικής ομάδας.

«Η φιλοσοφία του βασικού χορηγού έχει πάψει να υφίσταται. Μια τέτοια χορηγία θα μπορούσε να υπάρξει αν θα κάλυπτε σχεδόν το 50% του προϋπολογισμού μας».

«Εκεί που έχουν φτάσει οι προϋπολογισμοί των κορυφαίων ομάδων, δεν πρόκειται να βρεθεί εταιρεία που θα σου εξασφσαλίσει αυτά τα χρήματα».

«Έτσι λοιπόν αυτό που έχεις να κάνεις είναι να χωρίσεις τις επιφάνειες του μονοθεσίου σε μικρότερα κομμάτια και να αναζητήσεις εταιρείες με παρόμοια φιλοσοφία που θα σε στηρίξουν», δήλωσε ο Βρετανός, αποκλείοντας παράλληλα το ενδεχόμενο η McLaren να παραχωρήσει διαφημιστικό χώρο σε τιμή που δεν θα ανταποκρίνεται στην ιστορία της βρετανικής ομάδας.

«Αισθάνομαι σαν την Manchester United, που είχε μια σειρά από ατυχή αποτελέσματα και βρέθηκε αρκετά πίσω στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Εξακολουθώ να πιστεύω πως είμαστε η Manchester United, εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, και όταν προσεγγίζουμε έναν χορηγό, ξεκαθαρίζουμε πως είμαστε η Manchester United.»

«Το τελευταίο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις ξαφνικά να κλείνεις συμφωνίες που αντιστοιχούν στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος», πρόσθεσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024