Ένας νεκρός από χτύπημα με οβίδα σε νοσοκομείο του Ντόνετσκ
Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η τετραμερής σύνοδος του Μινσκ για την εξεύρεση λύσης, οβίδα χτύπησε νοσοκομείο του Ντόνετσκ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο. Μια νοσοκόμα τραυματίστηκε, ενώ πέντε ασθενείς απομακρύνθηκαν από τις πτέρυγες όπου βρίσκονταν.
Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η τετραμερής σύνοδος του Μινσκ για την εξεύρεση λύσης, οβίδα χτύπησε νοσοκομείο του Ντόνετσκ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο.
Μια νοσοκόμα τραυματίστηκε, ενώ πέντε ασθενείς απομακρύνθηκαν από τις πτέρυγες όπου βρίσκονταν, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, προσθέτοντας ότι άνδρες της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο.
Η βία στην Ουκρανία, όπου μέσα στις τελευταίες 24 ώρες έχουν χάσει τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι και συνολικά μέσα στους δέκα μήνες της κρίσης πάνω από 5.300, επισκίασε τη Σύνοδο Κορυφής του Μινσκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Εκκαθαρίσεις, θρησκεία, πόλεμος: Το Πεντάγωνο στη δίνη ενός αχαλίνωτου Χέγκσεθ, που κάνει «πολιτιστικό πόλεμο»
- Συνταγή: Κεφτέδες κοκκινιστοί με φέτα
- Καύσιμα: Οι τιμές στην Ευρώπη πριν τον πόλεμο και μετά την εκεχειρία – Η απόλυτη σύγκριση με βάση τα επίσημα στοιχεία
- Στη Ρωσία έφτασε ο Αραγτσί, θα συναντηθεί με Πούτιν – Τουλάχιστον 14 νεκροί στον Λίβανο από ισραηλινές επιθέσεις
- Αίθριος ο καιρός με μικρή πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα
- PHAT: Το 5ήμερο πρόγραμμα που σε «ανεβάζει» επίπεδο



