Ένας νεκρός από χτύπημα με οβίδα σε νοσοκομείο του Ντόνετσκ
Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η τετραμερής σύνοδος του Μινσκ για την εξεύρεση λύσης, οβίδα χτύπησε νοσοκομείο του Ντόνετσκ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο. Μια νοσοκόμα τραυματίστηκε, ενώ πέντε ασθενείς απομακρύνθηκαν από τις πτέρυγες όπου βρίσκονταν.
Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η τετραμερής σύνοδος του Μινσκ για την εξεύρεση λύσης, οβίδα χτύπησε νοσοκομείο του Ντόνετσκ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο.
Μια νοσοκόμα τραυματίστηκε, ενώ πέντε ασθενείς απομακρύνθηκαν από τις πτέρυγες όπου βρίσκονταν, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, προσθέτοντας ότι άνδρες της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο.
Η βία στην Ουκρανία, όπου μέσα στις τελευταίες 24 ώρες έχουν χάσει τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι και συνολικά μέσα στους δέκα μήνες της κρίσης πάνω από 5.300, επισκίασε τη Σύνοδο Κορυφής του Μινσκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Καναδάς: Η Βρετανική Κολομβία προσφεύγει κατά της OpenAI για την πολύνεκρη τραγωδία του Τάμπλερ Ριτζ
- Ουκρανία: Νέα μεγάλη ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Κιέβου
- Ιράν: Υπόσχεται αποφασιστική ανταπόδοση στα πλήγματα των ΗΠΑ – «Παραβίασαν» το μνημόνιο του Ισλαμαμπάντ
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Χανιά: Ερευνες για τον εντοπισμό υποβρύχιου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή Φραγκοκάστελλου Σφακίων
- Φορτηγό αεροπλάνο αγνοείται στην Αραβική Θάλασσα – Δραματική πτώση με 22.400 πόδια το λεπτό
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πολλές υποσχέσεις, σόου και παζάρια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442