Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπούντεσταγκ «όλο και λιγότερο έτοιμη να ψηφίσει βοήθεια για την Ελλάδα»

Η Μπούντεσταγκ «όλο και λιγότερο έτοιμη να ψηφίσει βοήθεια για την Ελλάδα»

Ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών στη γερμανική Βουλή λέει πως η «απευθείας πρόκληση» της Αθήνας «μειώνει στο μηδέν την προθυμία της Βουλής να υπερψηφίσει περαιτέρω βοήθεια προς την Ελλάδα». Πρόγραμμα γέφυρα, υποστήριξε, δεν μπορεί να περάσει από τους γερμανούς βουλευτές χωρίς δεσμεύσεις για τήρηση των συμφωνηθέντων.

Ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών στη γερμανική Βουλή λέει πως η «απευθείας πρόκληση» της Αθήνας «μειώνει στο μηδέν την προθυμία της Βουλής να υπερψηφίσει περαιτέρω βοήθεια προς την Ελλάδα».

Πρόγραμμα γέφυρα, υποστήριξε, δεν μπορεί να περάσει από τους γερμανούς βουλευτές χωρίς δεσμεύσεις για τήρηση των συμφωνηθέντων.

«Η νέα ηγεσία στην Αθήνα παίρνει το θάρρος να προκαλεί απευθείας τη Γερμανία. Αυτό μειώνει την προθυμία του γερμανικού κοινοβουλίου να συμφωνήσει σε περαιτέρω βοήθεια προς την Ελλάδα που βρίσκεται κοντά στο μηδέν» δήλωσε στην Rheinische Post o Μίχαελ Φουχς, αντιπρόεδρος της ΚΟ των CDU/CSU.

Την άποψή του, είπε, συμμερίζονται πολλά πολιτικά πρόσωπα του κυβερνητικού συνασπισμού. Ο ίδιος είπε ότι η εμπιστοσύνη του προς τη νέα ελληνική κυβέρνηση «έχει ήδη κλονιστεί».

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε δηλώσει την Τρίτη ότι εάν η Ελλάδα δεν θέλει νέο πρόγραμμα βοήθειας, «τότε, τέρμα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024