Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δια χειρός Jaguar-Land Rover τα «αντίπαλα Bond Cars» στο SPECTRE

Δια χειρός Jaguar-Land Rover τα «αντίπαλα Bond Cars» στο SPECTRE

Ο βρετανικός όμιλος τίθεται στo πλευρό των κακών της νέας ταινίας Bond Spectre, αποκαλύπτοντας τις συμμετοχές της στην νέα ταινία με το 007.

Οι Jaguar-Land Rover έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες των αυτοκινήτων με τα οποία θα συμμετάσχουν στην 24η κατά σειρά ταινία, Spectre, με πρωταγωνιστή το James Bond.

Ήδη εδώ και κάποιο καιρό η Aston Martin DB10 έχει παγιωθεί ως το Bond Car της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή το Βρετανό πράκτορα και πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να γνωρίσουμε και το αντίπαλο δέος.

Ο λόγος για τo Jaguar C-X75 Concept το οποίο θα είναι το αυτοκίνητο του «κακού» της υπόθεσης, πιθανότατα του Ernst Stavro Blofeld επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης SPECTRE, η οποία επιστρέφει στην Bond δράση δανείζοντας τον τίτλο της στην νέα ταινία που, παρεμπιπτόντως, προκύπτει από τα αρχικά των λέξεων SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Jaguar C-X75 concept μαζί, φυσικά, με την Aston Martin DB10, εμπλέκεται σε μια θεαματική σεκάνς καταδίωξης με φόντο την Αιώνια Πόλη. Την JLR θα εκπροσωπήσουν επίσης δύο ακόμα μοντέλα της Land Rover.

Ο λόγος για το Range Rover Sport SVR και το ειδικά διαμορφωμένο Land Rover Defender Big Foot, ενώ και τα δύο διαθέτουν διαφορετική ανάρτηση, περισσότερα προστατευτικά, ενώ ειδικά το Defender διαθέτει θηριώδη χωμάτινα ελαστικά 37 ιντσών.

Όλα τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στην ταινία SPECTRE έχουν υποστεί τις φροντίδες του Special Operations Division των Βρετανών και έχουν εξελιχθεί με τη συμβολή της Williams και του τμήματος Special Engineering προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις δράσεις του 007 και των αντιπάλων του.

Υπενθυμίζεται ότι η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου 2015, περιλαμβάνοντας αρκετές δόσεις Jamesbond-ικού κοσμοπολιτισμού με τα γυρίσματα να φιλοξενούνται σε Βρετανία, Μεξικό, Ρώμη, Ταγγέρη, Ερφούντ και Αυστρία.

Σε ό,τι αφορά το cast, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και πάλι ο Daniel Craig έχοντας δίπλα τους Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnear, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista και Andrew Scott καθώς και την «παλιά» αγαπημένη Aston Martin, σε μια εκδοχή που δημιουργήθηκε ειδικά για την ταινία.

auto.in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024