Ελεύθεροι αφέθηκαν οι συλληφθέντες για τα επεισόδια της Τούμπας
Στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν τη Δευτέρα οι επτά συλληφθέντες, ανάμεσά τους και τέσσερις ανήλικοι, που κατηγορούνται για τα επεισόδια πριν το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι.
Στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν τη Δευτέρα οι επτά συλληφθέντες, ανάμεσά τους και τέσσερις ανήλικοι, που κατηγορούνται για τα επεισόδια πριν το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.
Οι ανήλικοι θα δικαστούν σε ρητή δικάσιμο στο Δικαστήριο Ανηλίκων, ενώ οι υπόλοιποι τρεις παραπέμφθηκαν να δικαστούν ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, από το οποίο ζήτησαν και πήραν αναβολή.
Όπως έγινε γνωστό, έξι εκ των κατηγορουμένων διώκονται για παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού, ενώ ο έβδομος (ανήλικος) για αντίσταση. Άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη – Τα πρώτα στοιχεία από τον ιατροδικαστή
- Καναδάς: Ο στρατός ετοιμάζεται να εκκενώσει κοινότητα καθώς ο καπνός από τις πυρκαγιές πνίγει τις ΗΠΑ
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Σε μια ώρα θα έχουν όλα τελειώσει (vid)
- Τροχαίο στην Κορίνθου – Τριπόλεως: Φορτηγό έσπασε τις μπάρες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ΙΧ – 3 τραυματίες
- Αποκαλύφθηκε νέος πλανήτης σε τροχιά γύρω από νεαρό ήλιο – Την ύπαρξή του επιβεβαιώνουν δύο ομάδες επιστημόνων
- Ο Καραλής πήρε την τέταρτη θέση στο Diamond League – Αποσύρθηκε ο Ντουπλάντις (vids)



