Ανάκληση για 438 Nissan Qashqai, Qashqai+2 και ΝV200
Η ανάκληση πραγματοποιείται λόγω ενδεχόμενου προβλήματος στο σύστημα διεύθυνσης.
Στην ανάκληση, Qashqai+2 (J10) και ΝV200 (M20) προχωρά η NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. επίσημη αντιπρόσωπος της Νissan στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.
Η ανάκληση αφορά συνολικά 438 οχήματα, με τα επηρεαζόμενα Qashqai (J10) & QASHQAI+2 (J10) να έχουν παραχθεί από 7/3/2012 έως 10/9/2012 και τα NV200 (M20) από 17/2/2012 έως 30/7/2012.
Στα παραπάνω οχήματα η πιθανότητα να εμφανιστεί δυσλειτουργία στη βάση του τιμονιού. Αναλυτικότερα, η υποδοχή στη βάση του τιμονιού (που προσαρμόζεται πάνω στην κολώνα) μπορεί να μην έχει την απαιτούμενη αντοχή.
Αν συμβαίνει αυτό, υπάρχει το ενδεχόμενο σε περίπτωση εφαρμογής μεγαλύτερου φορτίου από το συνηθισμένο κατά τη διάρκεια της οδήγησης να υπάρξει απώλεια κατευθυντικότητας.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση οχημάτων θα ειδοποιηθούν με συστημένες επιστολές από την εταιρεία NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.,προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο του δικτύου Nissan, ώστε να γίνει έλεγχος και, εφόσον χρειαστεί, αντικατάσταση της υποδοχής στη βάση του τιμονιού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. στους αριθμούς 210 3489313 και 210 3489438.
auto.in.gr
- Σοβαρό τροχαίο στη Μεσαρά: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται όλο και καλύτερος»
- Οι Βig Tech χρηματοδοτούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, οι εταιρείες τσιπ… κερδίζουν
- Ματ Ντέιμον και Λουτσιάνα Μπαρόσο – Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ, είναι 20 χρόνια μαζί
- Φωτιά στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας – Μήνυμα του 112 για εκκένωση του Γαλατά
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Στενά του Ορμούζ: Η Ευρώπη εξετάζει προτάσεις για την επιβολή τελών πλοήγησης υπό όρους
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη για 5 κακουργήματα στους συλληφθέντες για τον θάνατο της Β. Νέστορα – Διώκονται και για τρομοκρατική οργάνωση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442