Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δρίτσας: Έλεγχος στις συμβάσεις διαχείρισης αποβλήτων σε όλα τα λιμάνια

Δρίτσας: Έλεγχος στις συμβάσεις διαχείρισης αποβλήτων σε όλα τα λιμάνια

Την πρόθεση του υπουργείου να ελέγξει σε βάθος όλες τις συμβάσεις διαχερισης αποβλήτων στο σύνολο των λιμανιών της χώρας εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας. Αφορμή, η αυτόφωρη σύλληψη ατόμου κατόπιν καταγγελίας για απόπειρα δωροδοκίας του προέδρου του Οργανισμού Λιμένα Κέρκυρας.

Την πρόθεση του υπουργείου να ελέγξει σε βάθος όλες τις συμβάσεις διαχερισης αποβλήτων στο σύνολο των λιμανιών της χώρας εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.

Αφορμή, η αυτόφωρη σύλληψη ατόμου κατόπιν καταγγελίας για απόπειρα δωροδοκίας του προέδρου του Οργανισμού Λιμένα Κέρκυρας με σκοπό τον επηρεασμό των όρων προκήρυξης διαγωνιστικής διαδικασίας για τη διαχείριση αποβλήτων.

Στη δήλωσή του, ο αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου σημειώνει: «Η διασφάλιση της διαφάνειας κατά τη σύναψη και υλοποίηση δημοσίων συμβάσεων αποτελεί πάγια προγραμματική μας δέσμευση.

» Το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου είναι υποχρεωμένο να ελέγξει σε βάθος τόσο τις ευρύτερες διαστάσεις της συγκεκριμένης υπόθεσης, όσο και όλες τις συμβάσεις διαχείρισης αποβλήτων στο σύνολο των λιμένων της χώρας και αυτό θα πράξει.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024