Ο Θανάσης Γιάχος ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας. Ο διαιτητής από τη Χίο έχει «σφυρίξει» άλλη μία φορά αναμέτρηση των δύο ομάδων, πριν από τρία χρόνια (5/2/2012), με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν τότε με 2-0.
Ο Θανάσης Γιάχος ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο διαιτητής από τη Χίο έχει «σφυρίξει» άλλη μία φορά αναμέτρηση των δύο ομάδων, πριν από τρία χρόνια (5/2/2012), με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν τότε με 2-0.
Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών) και Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) και τέταρτος διαιτητής ο Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου).
Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου.
Αναλυτικά οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές της 23ης αγωνιστικής:
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών