Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύο χρόνια αποκλεισμός στο Μαρόκο,  πρόστιμο στην Ισημερινή Γουϊνέα

Δύο χρόνια αποκλεισμός στο Μαρόκο, πρόστιμο στην Ισημερινή Γουϊνέα

Τον αποκλεισμό του Μαρόκου από τα δύο προσεχή Κόπα Άφρικα ανακοίνωσε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της «Μαύρης Ηπείρου», μετά την άρνηση της χώρας να φιλοξενήσει την εφετινή διοργάνωση. Με πρόστιμο 100.000 δολαρίων τιμωρήθηκε η Ισημερινή Γουϊνέα, για τα θλιβερά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στον χθεσινοβραδινό ημιτελικό του Κόπα Άφρικα με την Γκάνα.

Τον αποκλεισμό του Μαρόκου από τα δύο προσεχή Κόπα Άφρικα ανακοίνωσε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της «Μαύρης Ηπείρου», μετά την άρνηση της χώρας να φιλοξενήσει την εφετινή διοργάνωση.

Η CAF τιμώρησε επίσης το Μαρόκο με πρόστιμο 1 εκ. δολαρίων, μετά την «παραίτησή» της χώρας από τη διοργάνωση λόγω των ανησυχιών που υπήρχαν με την εξάπλωση του Εμπολα.


Πρόστιμο στην Ισημερινή Γουϊνέα για τα επεισόδια

Με πρόστιμο 100.000 δολαρίων τιμωρήθηκε η Ισημερινή Γουϊνέα, για τα θλιβερά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στον χθεσινοβραδινό ημιτελικό του Κόπα Άφρικα με την Γκάνα.

Η αφρικανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου επίσης, επέβαλλε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας και ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής σε περίπτωση που επαναληφθούν παρόμοια έκτροπα.

Αυτό σημαίνει πως στο αυριανό παιχνίδι με τη Δημοκρατία του Τόνγκο, για την τρίτη θέση του τουρνουά, η Γουϊνέα θα έχει την συμπαράσταση των οπαδών της. Επίσης δόθηκε εντολή στην «οικοδέσποινα» του τουρνουά να καταβάλλει όλα τα έξοδα για την αποθεραπεία των 36 οπαδών που τραυματίστηκαν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024