Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Oh my G.H.O.S.T.: Ένα διασκεδαστικό puzzle game με πρωταγωνιστές 5 φαντασματάκια

Oh my G.H.O.S.T.: Ένα διασκεδαστικό puzzle game με πρωταγωνιστές 5 φαντασματάκια

Ένα νέο, εθιστικό παιχνίδι προστέθηκε στη «συλλογή» του games.in.gr προσφέροντας ατελείωτες ώρες ψηφιακής διασκέδασης. Το Oh my G.H.O.S.T. είναι ένα απλό αλλά πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι τύπου match3. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ενώνεις τα φαντασματάκια του ίδιου χρώματος προκειμένου να «καθαρίσεις» την πίστα.

Ένα νέο, εθιστικό παιχνίδι προστέθηκε στη «συλλογή» του games.in.gr προσφέροντας ατελείωτες ώρες ψηφιακής διασκέδασης.

Το Oh my G.H.O.S.T. είναι ένα απλό αλλά πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι τύπου match3. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ενώνεις τα φαντασματάκια του ίδιου χρώματος προκειμένου να «καθαρίσεις» την πίστα. Μπορείς να ενώσεις 2 ή περισσότερα φαντασματάκια οριζόντια ή κάθετα αλλά όχι διαγώνια. Ενώνοντας 4 ή περισσότερα φαντασματάκια, μπορείς να δημιουργήσεις τα Σούπερ Φαντάσματα με τις ειδικές δυνάμεις τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου ευκολότερα. Σε κάθε επίπεδο καλείσαι να ολοκληρώσεις διαφορετικές αποστολές ενώ διάφορα σκοτεινά εμπόδια μπαίνουν στο δρόμο σου. Η δασκάλα είναι δίπλα σου σε κάθε ένα από αυτά προκειμένου να σου υποδείξει τι πρέπει να κάνεις.

Στο Oh my G.H.O.S.T. μπορείς να διαλέξεις στην αρχή κάθε πίστας αν θα χρησιμοποιήσεις κάποιο booster. Αν επιλέξεις κάποιο από αυτά, ένα σούπερ φάντασμα θα εμφανιστεί σε κάποιο τυχαίο σημείο με την έναρξη της πίστας, διευκολύνοντας έτσι το ξεκίνημά σου.

Αν πάλι τα βρεις «σκούρα» κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα από τα διαθέσιμα power ups και είτε να διαλέξεις ποια φαντάσματα θα εξαφανίσεις είτε να αλλάξεις θέση ανάμεσα σε 2 φαντάσματα στο ταμπλό.

  • Η ιστορία του παιχνιδιού

Η Ακαδημία Στοιχειώματος »Chambers» δημιουργήθηκε τον 18ο αιώνα και είναι ένα από τα πρωτοποριακά ινστιτούτα στον κόσμο, σχετικά με οδηγίες σωστού στοιχειώματος, μεθόδους εκφοβισμού, δημιουργία μύθων και θρύλων και γενική διαμόρφωση των μελλοντικών πλασμάτων του σκότους.

Ενώ η φήμη της ακαδημίας είναι άριστη, υπάρχουν μερικοί μαθητές με έλλειψη αφοσίωσης ή δυνατότητα να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε πέρας. Το 1995 ιδρύθηκε το πρόγραμμα καλοκαιρινής εξάσκησης με σκοπό την υποστήριξη των εν λόγω μαθητών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικά ταξίδια σε τόπους μυστηρίου και μυστικισμού, με πρωταρχικό στόχο να προσφέρει στους μαθητές μία επαγγελματικού επιπέδου εμπειρία στοιχειώματος για ένα μήνα ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα για την μετά σπουδών ζωή.

Η ιστορία ξεκινάει στην αρχή του καλοκαιρινού προγράμματος: μία ομάδα μαθητών, οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν στα στις απαιτήσεις της ακαδημίας, στάλθηκαν σε τοποθεσίες όπως η Περιοχή 51, το τέρας του Λόχνες, κτλ. και τους δόθηκαν συγκεκριμένες αποστολές να ολοκληρώσουν.

  • Οι πρωταγωνιστές

Gale
Η Gale είναι ένα συνεσταλμένο και εσωστρεφές φάντασμα. Συνήθως βρίσκεται κρυμμένη σε γωνίες, αιωρείται μόνη της και γενικότερα αποφεύγει τα πλήθη. Είναι γλυκομίλητη και ευγενική σε σημείο που θεωρείται ελάττωμα. Η Gale δε μιλάει πολύ και όταν βρίσκει το κουράγιο να συμμετέχει σε μία συζήτηση συνήθως απολογείται κατευθείαν χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Ο μεγαλύτερος φόβος της είναι να συναναστρέφεται με τους συμφοιτητές της.

Ο δεύτερος μεγαλύτερος φόβος της είναι να κάνει κάποιο λάθος το οποίο θα τραβήξει την προσοχή των καθηγητών πάνω της. Η Gale έχει μία πανέμορφη φωνή, την οποία δεν έχουν την ευκαιρία οι άλλοι να ακούσουν λόγω της διστακτικότητας της να τραγουδήσει μπροστά σε κοινό.

Heather
Η Heather δεν έχει καμία πρόθεση να παρακολουθήσει το πρόγραμμα σπουδών της ακαδημίας »Chambers» και αυτό το δείχνει ξεκάθαρα. Ένα πανέξυπνο φάντασμα, που πιστεύει ότι ο παραδοσιακός τρόπος στοιχειώματος είναι ξεπερασμένος και δε θα έπρεπε να εφαρμόζεται. Η Heather έχει αποφασίσει να επικεντρωθεί στο διαδικτυακό στοίχειωμα και είναι περήφανη υποκινήτρια διαφόρων περιστατικών πίσω από διαδικτυακές ιστορίες τύπου ‘Creepy pasta’.

Η Heather είναι και πρόεδρος του »New Media Grim», μιας ακαδημαϊκής φοιτητικής κοινότητα αφοσιωμένης στο διαδικτυακό στοίχειωμα. Της αρέσει στον ελεύθερο χρόνο της να διαβάζει εγκυκλοπαίδειες -όχι επιλεκτικά, αλλά όπως θα διάβαζε κάποιος μία νουβέλα. Οι γνώσεις που έχει αποκομίσει με τα χρόνια σε συνδυασμό με την διάνοιά της και το τσαγανό της γίνεται εφιάλτης για τους καθηγητές της Ακαδημίας.

Olivia
Η Olivia είναι ένα όμορφο και ελαφρόμυαλο φάντασμα. Είναι τσαχπίνα, κοινωνική και διασκεδαστική σαν παρέα. Τα αγαπημένα της θέματα συζήτησης περιλαμβάνουν αγόρια, διάσημα φαντάσματα και τέρατα των οποίων είναι φαν και θέματα μόδας και στύλ.

Η Olivia είναι ένα καλόκαρδο και συμπονετικό φάντασμα με ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη, κάτι το οποίο την κάνει αρεστή στους συμφοιτητές της. Είναι επίσης πολύ ικανή στο να διαβάζει τους άλλους γύρω της, κάτι που της δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων συμφοιτητών της. Έχει τη δυνατότητα να βρίσκει τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους στοιχειώματος με το να αξιολογεί τον χαρακτήρα του άλλου ή το είδος του πλήθους που συγκεντρώνεται συνήθως σε μια τοποθεσία. Όταν είναι να χρησιμοποιήσει τακτικές τρόμου, είναι μία από τις πιο επιτυχημένες στην τάξη. Για την ακρίβεια η Olivia έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα φαντάσματα εάν το βάλει σκοπό. Της αρέσει κρυφά ο Τony, και τρομοκρατείται στη σκέψη να το μάθει κάποιος.

Sid
Ο Sid είναι ο επαναστάτης της ομάδας. Είναι ειρηνιστής και πιστεύει στην πιθανότητα της αρμονικής συνύπαρξης μεταξύ ανθρώπων και φαντασμάτων. Είναι προφανής η δυσαρέσκειά του για τις τακτικές και τα ήθη της ακαδημίας »Chambers» και αυτό φαίνεται από την μειωμένη του συμμετοχή. Ο Sid είναι ένας εύκολος χαρακτήρας αλλά δεν τον ενδιαφέρει να έχει φιλικές σχέσεις με τους υπόλοιπους συμφοιτητές, κλείνεται στον εαυτό του.

Στην πράξη είναι τόσο αδιάφορος προς τους άλλους που δεν νοιάζεται καν να μάθει καν τα ονόματα τους, με αποτέλεσμα να μπερδεύει το ένα φάντασμα με το άλλο. Ένα σημάδι ότι του αρέσει κάποιος είναι όταν του βγάζει κάποιο παρατσούκλι. Η Gale, την οποία φωνάζει Hush, είναι η πρώτη που είχε αυτή τη τιμή. Ο Sid είναι στη μαύρη λίστα των περισσότερων καθηγητών λόγω της άρνησης του να συμμορφωθεί με τις οδηγίες της ακαδημίας. Ο Sid είναι παθιασμένος με τις ταινίες και είναι φαν των γουέστερν. Το είδος ταινιών που του αρέσει λιγότερο είναι οι ταινίες τρόμου.

Tony
O Τοny είναι γιος ενός από τους πιο επιτυχημένους καθηγητές της Ακαδημίας. Ο πατέρας του είναι ένα από τα φαντάσματα που στοίχειωναν το Mermaid Inn, που αναφέρεται συχνά ως η πιο στοιχειωμένη μπυραρία της Αγγλίας. Έχει επίσης εκδώσει διάφορα συγγράμματα ως ακαδημαϊκός, κάποια από τα οποία χρησιμοποιούνται και εντός Ακαδημίας όπως τα: «Αλλάζοντας θέση σε αντικείμενα: μέθοδοι και αποτελέσματα» και «Oι ηθικές προεκτάσεις της κατάληψης από φάντασμα».

Εξαιτίας του πατέρα του, ο Tony δέχεται μεγάλη πίεση από την οικογένεια του αλλά και από καθηγητές, που τον επιβαρύνει ψυχολογικά και βλάπτει την αυτοπεποίθησή του. O Tony είναι δημοφιλής ανάμεσα στους συμφοιτητές του χάρη στο χιούμορ του και την ευχάριστη προσωπικότητα του. Είναι ο μοναδικός στην ομάδα που πραγματικά περνάει καλά στο καλοκαιρινό πρόγραμμα, καθώς ανέκαθεν τον ενδιέφεραν τα μυστηριώδη μέρη ανά τον κόσμο. Οι γνώσεις του επάνω στο θέμα πολλές φορές ξελασπώνουν όλη την ομάδα. Ο Tony είναι φοβητσιάρης και εύχεται να μην συναντήσουν τίποτε υπερφυσικό κατά τη διάρκεια του προγράμματος.​

in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024