Δωρεάν Tablet ή Laptop, Internet και εκπαίδευση στη χρήση τεχνολογιών Πληροφορικής και Εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν οι κάτοχοι του Κοινωνικού Μερίσματος 2014  στα καταστήματα ΟΤΕ-COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μέσα από τη Δράση «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης».   Η Δράση «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» αφορά στους πολίτες που αιτήθηκαν και έλαβαν το Κοινωνικό Μέρισμα για […]

Δωρεάν Tablet ή Laptop, Internet και εκπαίδευση στη χρήση τεχνολογιών Πληροφορικής και Εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν οι κάτοχοι του Κοινωνικού Μερίσματος 2014  στα καταστήματα ΟΤΕ-COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μέσα από τη Δράση «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης».
 

Η Δράση «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» αφορά στους πολίτες που αιτήθηκαν και έλαβαν το Κοινωνικό Μέρισμα για το 2014 και κατοικούν σε μία από τις 8 Περιφέρειες: Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Ήπειρο, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Βόρειο Αιγαίο και Κρήτη. Κάθε δικαιούχος αποκτά ένα κουπόνι (επιταγή Ψηφιακής Αλληλεγγύης) το οποίο μπορεί να εξαργυρώσει μέχρι και τις 30/06/2015, και με το οποίο μπορεί να αποκτήσει: Tablet ή Laptop με επιχορήγηση έως 230€, Ευρυζωνική Διαδικτυακή  σύνδεση Internet (σταθερή ή κινητή ή δορυφορική) με επιχορήγηση 12€/μήνα και μέχρι 31/10/2015 και εκπαίδευση κατ’ οίκον (προαιρετικά) στη χρήση της Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) αξίας 60€.

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να διαπιστώσουν αν εντάσσονται μέσα στο πρόγραμμα, μπορούν να επισκεφτούν ένα από τα καταστήματα του δικτύου ΟΤΕ-COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ και με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου υπαλλήλου να επιβεβαιώσουν ότι είναι δικαιούχοι μέσα από το www.e-inclusion.gr και να ενημερωθούν για τη Δράση. Οι δικαιούχοι, μέσα από το παραπάνω site έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στις δικές τους ανάγκες, να εκτυπώσουν το κουπόνι με το μοναδικό κωδικό που τους αντιστοιχεί ή να το στείλουν στο e-mail τους ή με SMS στο κινητό τους. Στη συνέχεια, έχοντας το κουπόνι και την αστυνομική τους ταυτότητα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν Tablet ή Laptop, σύνδεση στο Internet και εκπαίδευση σε βασικά στοιχεία χρήσης τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Η συμμετοχή του Ομίλου ΟΤΕ στην «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη δέσμευσή του για τη προώθηση των νέων τεχνολογιών στη χώρα. Μακράν ο μεγαλύτερος επενδυτής στις τηλεπικοινωνίες, ο Όμιλος ΟΤΕ επενδύει στην αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών στην Ελλάδα, στηρίζει τις ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στις νέες τεχνολογίες για όλους, συμβάλλοντας στη μετάβαση της Ελλάδας στη νέα ψηφιακή εποχή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr