Τρεις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό
Δύο γυναίκες και ένας άνδρας, τραυματίστηκαν θανάσιμα όταν το όχημα στο όποιο επέβαιναν συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγό στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα από Πολύμυλο Κοζάνης προς Βέροια.
Τρία νεαρά άτομα, ηλικίας 25 – 28 ετών, είναι τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματο,ς που σημειώθηκε το απόγευμα στην είσοδο γαλαρίας, στην Εγνατία Οδό, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, έξω από τον Πολύμυλο Κοζάνης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα συγκρούστηκε αρχικά με άλλο όχημα και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε φορτηγό.
Στη σφοδρή σύγκρουση, έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες, 23 και 28 ετών, καθώς και ένας άνδρας, 25 ετών που επέβαιναν στο πρώτο όχημα.
Ο οδηγός του ίδιου οχήματος, 35 ετών, μεταφέρθηκε να την παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο της Βέροιας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι 35χρονος οδηγός, λίγες ώρες πριν το τροχαίο δυστύχημα είχε παντρευτεί, με πολιτικό γάμο, με την 28χρονη που ανασύρθηκε νεκρή.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα