Κανονικά θα διεξαχθεί το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ
Το πρωί της Τετάρτης η ΠΑΕ ΟΦΗ κατόρθωσε να πληρώσει τους Ζόρντι και Χόρχε Λόπες ( 54.000 ευρώ) και έτσι αποκλείστηκε η ενεργοποίηση απόφασης για μη ορισμό του ματς με τον ΠΑΟΚ, σήμερα, στις 17:15, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.
Το πρωί της Τετάρτης η ΠΑΕ ΟΦΗκατόρθωσε να πληρώσει τους Ζόρντι και Χόρχε Λόπες ( 54.000 ευρώ) και έτσι αποκλείστηκε η ενεργοποίηση απόφασης για μη ορισμό του ματς με τον ΠΑΟΚ, σήμερα, στις 17:15, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.
Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του πρώην προέδρου της κρητικής ΠΑΕ, Μάνθου Πουλινάκη, και του μέλους του ΔΣ, Μιχάλη Λελεδάκη, το ποσό μπήκε στους λογαριασμούς των δύο ποδοσφαιριστών.
Να σημειωθεί ότι εμφανίστηκε και η πλευρά του Στάθη Ταυλαρίδη και αξίωσε 4500 ευρώ με τους εκπροσώπους του ΟΦΗ να ρυθμίζουν και αυτή την οφειλή.
Tέλος να αναφερθεί ότι το μεσημέρι θα εκδικαστεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεσή του ΟΦΗ κατά της απόφασης για αφαίρεση 4 βαθμών και μη ορισμό της προηγούμενης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μουρίνιο: «Μου έκανε πρόταση ανανέωσης η Μπενφίκα, αλλά…»
- Μουρ: «Λατρεύω το ελληνικό φαγητό – Ο Τρινκιέρι είναι ξεχωριστός προπονητής»
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί – Μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα» (vid)
- Ισραηλινά ΜΜΕ: «Θα παραιτηθεί ο Αταμάν όπως υποσχέθηκε;»
- Ποιος είναι ο DJ που έρχεται στο ΟΑΚΑ για το Final Four της Euroleague (pic)
- Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Γιουσούφ Γιαζίτζι
- Τελειώνει ο Κόλμαν από την Έβερτον μετά από 17 χρόνια
- Ντόρσεϊ: «Αυτή είναι η κίνηση που πήρα από τον Βασίλη Σπανούλη» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442