Ο δημοσιογράφος Δ.Τσιόδρας νέος εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού
Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας αναλαμβάνει τη θέση του εκπροσώπου τύπου για «Το Ποτάμι» σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος. Η μέχρι σήμερα εκπρόσωπος Οντίν Λιναρδάτου αναλαμβάνει διευθύντρια Ευρωπαϊκών Σχέσεων και ξένων ΜΜΕ.
Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας αναλαμβάνει τη θέση του εκπροσώπου τύπου για «Το Ποτάμι» σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.
Ο κ. Τσιόδρας ήταν επί σειρά ετών επικεφαλής του πολιτικού τμήματος στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» ενώ τα τελευταία τρία χρόνια εργάστηκε ως πολιτικός σχολιαστής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και αρθρογραφούσε στην «Καθημερινή».
Η μέχρι σήμερα εκπρόσωπος Οντίν Λιναρδάτου αναλαμβάνει διευθύντρια Ευρωπαϊκών Σχέσεων και ξένων ΜΜΕ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.