Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κia Cee’d GT 2016: Σε τροχιά ανανέωσης

Κia Cee’d GT 2016: Σε τροχιά ανανέωσης

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την ισχυρότερη GT εκδοχή του Kia C’eed, με φόντο το χιονισμένο τοπίο του Αρκτικού Κύκλου, σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την ανανέωσή του.

Έχοντας ήδη συναντήσει, σε δοκιμές εξέλιξης την ανανεωμένη εκδοχή του «απλού» C’eed το οποίο αναμένεται να ακολουθήσει πιο σπορτίφ μονοπάτια σε ό,τι αφορά τη σχεδίασή του, πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον εντοπισμό της «de facto» πιο δυναμικής εκδοχής του με τα διακριτικά GT.

To κορεατικό hot hatch προσφέρει για πρώτη φορά τον εαυτό του στο φωτογραφικό φακό καθώς προβάρει τις αλλαγές της ανανέωσής του οι οποίες αναμένεται, επίσης, να στοχεύσουν σε μια συνολικά πιο δυναμική εικόνα, ταιριαστή στο σπορ χαρακτήρα του.

Σε ό,τι αφορά το μηχανικό του σύνολο αν και οι πιθανότητες συντείνουν στη διατήρηση του γνωστού συνόλου των 1,6 λίτρων με απόδοση 204 ίππων, ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υιοθετήσει ένα ισχυρότερο σύνολο.

Σύμφωνα με αυτές, λοιπόν, τη θέση κάτω από το καπό του μικρομεσαίου hatchback αναμένεται να διεκδικήσει ο νέας γενιάς Theta II, δίλιτρος κινητήρας Τ-GDI με απόδοση 245 ίππων, δίνοντας στο κορεατικό μοντέλο ένα ισχυρότερο όπλο για να υπερασπιστεί τον τίτλο του hot-hatch.

AUTOMEDIA

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024