Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν είναι ελεύθερος ο Πουλίδο» λέει η Τίγκρες

«Δεν είναι ελεύθερος ο Πουλίδο» λέει η Τίγκρες

Τελειωμό δεν έχει το σίριαλ με τον Άλαν Πουλίδο, αφού εκεί που η ιστορία φαινόταν να έχει ένα αίσιο τέλος και ο παίκτης να υπογράφει στο Λεβαδειακό, παίρνοντας προσωρινή άδεια από τη FIFA, η Τίγκρες πέρασε στην αντεπίθεση, δηλώνοντας ότι ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και αν η ομάδα της Λιβαδειάς τον θέλει, θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα των... 12 εκατομμυρίων ευρώ!

Τελειωμό δεν έχει το σίριαλ με τον Άλαν Πουλίδο, αφού εκεί που η ιστορία φαινόταν να έχει ένα αίσιο τέλος και ο παίκτης να υπογράφει στο Λεβαδειακό, παίρνοντας προσωρινή άδεια από τη FIFA, η Τίγκρες πέρασε στην αντεπίθεση, δηλώνοντας ότι ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και αν η ομάδα της Λιβαδειάς τον θέλει, θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα των… 12 εκατομμυρίων ευρώ!

«Δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί η προσωρινή άδεια. Ακολουθούμε τους κανονισμούς. Δεν κάνουμε επίθεση. Απλά υπάρχουν κάποιες δεσμεύσεις που πρέπει να εκπληρωθούν και περιμένουμε από όλους να πράξουν το ίδιο. Εάν θέλει ο σύλλογος τον Πουλίδο πρέπει να πληρώσει. Κανείς δεν είναι πάνω από όλους. Πρέπει να σεβόμαστε τους κανονισμούς», ήταν τα λόγια του προέδρου της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο Μεξικό, η Τίγκρες κέρδισε τη μάχη με το CAS, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024