Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Λανς παίζει στο γαλλικό πρωτάθλημα χωρίς να πληροί τα κριτήρια

Η Λανς παίζει στο γαλλικό πρωτάθλημα χωρίς να πληροί τα κριτήρια

Η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FFF) ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης τοπικού δικαστηρίου να ακυρώσει τον προβιβασμό της οικονομικά... προβληματικής Λανς στη μεγάλη κατηγορία, ύστερα από καταγγελία της Σοσό. Θυμίζουμε πως η Λανς κέρδισε την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» αφού τερμάτισε δεύτερη στο περυσινό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, ωστόσο δεν πληρούσε τα οικονομικά κριτήρια για να μετάσχει στη μεγάλη κατηγορία.

Η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FFF) ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης τοπικού δικαστηρίου να ακυρώσει τον προβιβασμό της οικονομικά… προβληματικής Λανς στη μεγάλη κατηγορία, ύστερα από καταγγελία της Σοσό.

«Η FFF πληροφορήθηκε την απόφαση του διοικητικού δικαστηρίου της Μπεσανσόν, η οποία ακολούθησε την καταγγελία της Σοσό, μετά τον προβιβασμό της Λανς στη Ligue 1» αναφέρει η γαλλική ομοσπονδία στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε και συμπληρώνει: «Η ομοσπονδία αποφάσισε να καταθέσει άμεσα έφεση».

Εάν παραμείνει η απόφαση του δικαστηρίου, η Λανς θα υποβιβαστεί στο τέλος της τρέχουσας περιόδου, ανεξάρτητα από τη θέση που θα καταλάβει στη βαθμολογία του Championnat!

Αυτή τη στιγμή η ομάδα από το γαλλικό βορρά είναι προτελευταία στην κατάταξη, όπου ισοβαθμεί με την ουραγό Μετς.

Η Λανς κέρδισε την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» αφού τερμάτισε δεύτερη στο περυσινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, ωστόσο δεν πληρούσε τα οικονομικά κριτήρια για να μετάσχει στη μεγάλη κατηγορία.

Τελικά η FFF έδωσε στη Λανς το «εισιτήριο» της ανόδου και της συμμετοχής στην Α’ κατηγορία παρά τις συστάσεις της DNCG, του οργάνου που ασχολείται με τα οικονομικά του αθλήματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024