O Βιεϊρίνια θεωρεί ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή επιστροφής του στον ΠΑΟΚ
O Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στην ηλεκτρονική έκδοση του Kicker για τις δυσκολίες που παρουσιάζει το νέο του συμβόλαιο με τους «λύκους», ενώ επισήμανε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να γυρίσει στον ΠΑΟΚ.
O Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στην ηλεκτρονική έκδοση του Kicker για τις δυσκολίες που παρουσιάζει το νέο του συμβόλαιο με τους «λύκους», ενώ επισήμανε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να γυρίσει στον ΠΑΟΚ.
«Όλοι, ακόμα και εγώ, σκεφτόμουν πριν από λίγο καιρό πως τα πράγματα θα ήταν εύκολα. Τελικά, δεν είναι. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος όσο πριν. Ακόμα δεν έχουμε βρει μία λύση που θα κάνει χαρούμενες και τις δύο πλευρές. Συνεχίζω να περιμένω, αλλά αν δεν βρούμε μία λύση, θα βρω κάτι άλλο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βιεϊρίνια, την ώρα που υπάρχει σενάριο για ενδιαφέρον απόκτησής του από τη Σάλκε.
Οσο για τον ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Μία μέρα, θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Αλλά τώρα, δεν είναι η σωστή στιγμή για κάτι τέτοιο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Μπέρνλι – Άστον Βίλα
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιουκάστλ
- Ηθοποιός του «How I Met Your Mother» κρίθηκε ένοχος για απόπειρα δολοφονίας της πρώην συντρόφου του
- Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους περισσότερους δρόμους της Αττικής
- Ιρανικά ΜΜΕ: Συνάντηση Χαμενεΐ με τον αρχηγό του στρατού – «Θα αντιδράσουμε αποφασιστικά σε οποιαδήποτε επίθεση»
- Τι είπε ο Ραφίνια για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα

