Κίνδυνος νέας τιμωρίας στον ΟΦΗ για τις οφειλές σε Ζόρντι και Λόπες
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον ΟΦΗ. Την Τρίτη η FIFA με έγγραφό της στην ΕΠΟ ζήτησε να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες που αφορούν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του κρητικού συλλόγου στους Ζόρντι και Χόρχε Λόπες. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι να διευθετηθεί το θέμα, ματαιώνονται οι αγώνες των Κρητικών και κατακυρώνονται υπέρ του αντιπάλου.
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον ΟΦΗ. Την Τρίτη η FIFA με έγγραφό της στην ΕΠΟ ζήτησε να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες που αφορούν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του κρητικού συλλόγου στους Ζόρντι και Χόρχε Λόπες.
Αυτό σημαίνει ότι μέχρι να διευθετηθεί το θέμα, ματαιώνονται οι αγώνες των Κρητικών και κατακυρώνονται υπέρ του αντιπάλου.
Ο χρόνος πιέζει και πρέπει να βρεθούν άμεσα 50.000 ευρώ για να καλυφθεί το χρέος και να οριστεί κανονικά το ματς εναντίον του Ατρόμητου, που βάσει προγράμματος θα γίνει την Κυριακή στο Περιστέρι.
Η Σούπερ Λιγκ θα εξετάσει το θέμα την Πέμπτη και θα αποφανθεί. Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΦΗ έχει ήδη τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών για παρόμοια υπόθεση που αφορούσε τον πρώην παίκτη της ομάδας, Αλεξάνταρ Πέσιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν δύο ανήλικοι στην Άρτα
- Πέθανε ο αδερφός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου – Είχε βρεθεί τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο στο γραφείο του
- Αταμάν: «Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερη άμυνα»
- Χανιά: Συλλαλητήρια για να κλείσει η βάση της Σούδας – «Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο»
- Ανδρουλάκης από Καππαδοκία: Οι λαοί που ξεχνούν την ιστορία τους, χάνουν την ταυτότητά τους
- Αποθέωση για τον Άντερσον – Νέα ηγετική εμφάνιση από τον διεθνή μέσο της Νότιγχαμ


