Ακόμη μία ικανοποιητική εμφάνιση στο ΝΒΑ, πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ωστόσο οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν από τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 101-95. Ο νεαρός άσος, αγωνίσθηκε 33 λεπτά με απολογισμό τέσσερις πόντους, επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ενώ κορυφαίος της ομάδας του ήταν ο Κρις Μίντελντον με 21 πόντους.
Ακόμη μία ικανοποιητική εμφάνιση στο ΝΒΑ, πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ωστόσο οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν από τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 101-95. Ο νεαρός άσος, αγωνίσθηκε 33 λεπτά με απολογισμό τέσσερις πόντους, επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ενώ κορυφαίος της ομάδας του ήταν ο Κρις Μίντελντον με 21 πόντους. Από τους νικητές, ξεχώρισε ο Τιμ Ντάνκαν με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Παράλληλα, ο Κώστας Παπανικολάου έμεινε σε «ρηχά νερά», καθώς έπαιξε 9,5 λεπτά στην νίκη των Χιούστον Ρόκετς επί των Λέικερς με 99-87 και με απολογισμό μόλις ένα ριμπάουντ. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν με 37 πόντους, ενώ από την ομάδα του Λος Αντζελες, ξεχώρισε ο Κάρλος Μπούζερ με 18 πόντους.
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.