Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα κανάλια στη μάχη των εκλογών

Τα κανάλια στη μάχη των εκλογών

Την 25η Ιανουαρίου οι τηλεοπτικοί σταθμοί βάζουν τα δυνατά τους για να μεταδώσουν με όσο το δυνατόν εγκυρότερο ρεπορτάζ την εκλογική διαδικασία. ΝΕΡΙΤ, MEGA, STAR, Action24, ΣΚΑΪ, Alpha και ANT1 θα κονταροχτυπηθούν για την τηλεοπτική πρωτιά, μαζί με τα υποψήφια κόμματα…

Την 25η Ιανουαρίου οι τηλεοπτικοί σταθμοί βάζουν τα δυνατά τους για να μεταδώσουν με όσο το δυνατόν εγκυρότερο ρεπορτάζ την εκλογική διαδικασία. ΝΕΡΙΤ, MEGA, STAR, Action24, ΣΚΑΪ, Alpha και ANT1 θα κονταροχτυπηθούν για την τηλεοπτική πρωτιά, μαζί με τα υποψήφια κόμματα…

ΝΕΡΙΤ

07.00 – 12.00: Η Σταυρούλα Χριστοφιλέα και ο Γιάννης Σκάλκος μεταφέρουν τον παλμό των εκλογών.
12.00 – 15.00: Τη σκυτάλη της ενημέρωσης παραλαμβάνουν η Βάλια Πετούρη, η Μάριον Μιχελιδάκη και ο Διονύσης Μποτώνης.
17.00: Ξεκινά η εκλογική βραδιά με παρουσιαστές την Αντριάνα Παρασκευοπούλου και τον Φάνη Παπαθανασίου. Μόλις κλείσουν οι κάλπες, στις 19.00 ακριβώς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος θα παρουσιάσει το πανελλαδικό exit poll. Αμέσως μετά, θα μεταδοθούν οι πρώτες αντιδράσεις από τα κομματικά επιτελεία σε απευθείας σύνδεση, ενώ στο στούντιο, εκπρόσωποι των κομμάτων, δημοσιογράφοι και ειδικοί θα σχολιάζουν τις εξελίξεις και θα αναλύουν την επόμενη ημέρα.
21.30: Η πρώτη εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος από τη Singular. Σε συνεχή ροή θα μεταδίδονται τα ποσοστά και οι έδρες των κομμάτων στη νέα βουλή και σε ζωντανές συνδέσεις οι δηλώσεις όλων των πολιτικών αρχηγών.

MEGA

07.00: Ο πρώτος μαραθώνιος αρχίζει, νωρίς το πρωί, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Μανώλη Αναγνωστάκη.
10.00 – 14.00: Ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης μας ενημερώνουν για την προσέλευση των ψηφοφόρων στις κάλπες, καθώς και την ψηφοφορία των πολιτικών αρχηγών, σε απευθείας συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα.
18.30: Αρχίζει ο εκλογικός μαραθώνιος «MEGA Εκλογές 2015». Στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο, η Όλγα Τρέμη μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη αλλά και τον Νίκο Ευαγγελάτο συζητούν με κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής και της δημόσιας ζωής.
19.00: Ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα για την έκβαση της εκλογικής μάχης.

STAR

17.45: Το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του Star, με απευθείας συνδέσεις σε δεκάδες σημεία της χώρας και φυσικά με τα «στρατηγεία» των κομμάτων, θα μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα. Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συντονίσει τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το στούντιο. Μαζί του, η Μάρα Ζαχαρέα και καλεσμένοι, προσωπικότητες από τους χώρους της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της οικονομίας, του πολιτισμού.
19.00: ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.

Action24

16.00 – 18.00: Ενημερωτική εκπομπή με τον Αντώνη Λιάρο και τον Βαγγέλη Γιακουμή.
18.00: Ο Γιώργος Κουβαράς, ο Γιάννης Πολίτης και η Πηνελόπη Γαβρά είναι οι οικοδεσπότες της εκλογικής βραδιάς, την οποία συντονίζει ο Γιώργος Λαμπράκος.
19.00: Ο Γιώργος Αράπογλου με τα αποτελέσματα του exit poll της Pulse, αποκλειστικά για το Action24. Από το control room του Action24, ο Αντώνης Λιάρος, σε συνεργασία με εκπροσώπους της Singular Logic, μεταδίδει τα αποτελέσματα των εκλογών.

ΣΚΑΪ

6.00: ο Γιώργος Αυτιάς καταγράφει την έναρξη της εκλογικής αναμέτρησης και το άνοιγμα της κάλπης σε όλη τη χώρα.
9.00 – 11.00: Ο Τάκης Χατζής παίρνει τη σκυτάλη της εκλογικής ενημέρωσης.
11.00 -13.00: Ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου θα βρίσκονται στον εκλογικό ρυθμό της ημέρας.
14.00: Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος δίνουν και πάλι το εκλογικό στίγμα της ημέρας.
15.30: Συνεχίζεται ο ενημερωτικός εκλογικός μαραθώνιος με τον Σπύρο Μάλλη και την Άννα Μπουσδούκου.
17.00: Η Εύα Αντωνοπούλου παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας.
18.00: Ξεκινά η εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη. Μαζί της, ο Διευθυντής της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Άρης Πορτοσάλτε. Ακόμη, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Βασίλης Λυριτζής, ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Τάκης Χατζής και φυσικά όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΚΑΪ.

Alpha

7.00: Την αυλαία του εκλογικού μαραθωνίου ανοίγει η εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση στον Alpha», με τον Σπύρο Χαριτάτο.
10.00: τη σκυτάλη της ενημέρωσης παραλαμβάνει ο Νίκος Μάνεσης και στις 13:00 το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.
18.00: Ξεκινούν ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, τα κομματικά επιτελεία και τους υποψηφίους.
19.00: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει το exit poll. Εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων από τον εκλογικό αναλυτή του ΣΚΑΪ, καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκο Μαραντζίδη.
Συντονίζει ο Αντώνης Σρόιτερ, σχολιάζει και αναλύει η γενική διευθύντρια του ΤheTOC.gr, Έλλη Στάη.

ANT1

7:00 – 13:00: Την πρώτη αίσθηση της ατμόσφαιρας την ημέρα των εκλογών θα μας δώσει όπως πάντα το «Πρωινό ΑΝΤ1» με τον Γιώργο Παπαδάκη. Καλεσμένοι από όλους τους χώρους, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα.
18.00: Η εκλογική βραδιά ξεκινάει στον ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη.
19.00: Αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες, θα μεταδοθούν τα αποτελέσματα των Exit Polls, με την εγκυρότητα της Metron Analysis και του Στράτου Φαναρά. Και σε αυτές τις εκλογές, ο ΑΝΤ1 θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα του exit poll σε τρισδιάστατη απεικόνιση.
Στο στούντιο μαζί με τη Μαρία Χούκλη, η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Γιώργος Κούρος θα σχολιάζουν τις εξελίξεις μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.

in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024