Πνίγηκαν 20 μετανάστες στα ανοικτά της Μάλτας
Σκάφη του Ναυτικού της Μάλτας περισυνέλεξαν μικρό σκάφος που μετέφερε περίπου 80 μετανάστες στα αντοικτά της χώρας, και από το οποίο είχαν πνιγεί περίπου άλλοι 20 επιβαίνοντες σύμφωνα με τις αναφορές. Το σκάφος φαίνεται ότι έπλεε για αρκετές ημέρες στα νερά της Μεσογείου.
Σκάφη του Ναυτικού της Μάλτας περισυνέλεξαν μικρό σκάφος που μετέφερε περίπου 80 μετανάστες στα αντοικτά της χώρας, και από το οποίο είχαν πνιγεί περίπου άλλοι 20 επιβαίνοντες σύμφωνα με τις αναφορές.
Το σκάφος φαίνεται ότι έπλεε για αρκετές ημέρες στα νερά της Μεσογείου, όπως αναφέρει το Reuters επικαλούμενο τοπικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι 80 μετανάστες που περισυνελέγησαν, στο σκάφος βρίσκονταν αρχικά συνολικά 100 άτομα.
Παράλληλα, την Πέμπτη το ιταλικό ναυτικό είχε περισυλλέξει ξεχωριστό σκάφος με περίπου 70 μετανάστες επίσης στα ανοικτά της Λιβύης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκούδα στο Νέο Μεξικό παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού – Οι υπεύθυνοι δεν έκοψαν την παροχή έγκαιρα
- «Η Κύπρος είναι τουρκική»: Υποβρύχια πρόκληση των Γκρίζων Λύκων στην επέτειο της εισβολής
- Ιράν: «Οφθαλμός αντί οφθαλμού», απαντά ο Αραγτσί στις απειλές του Τραμπ
- Μεξικό: Κι άλλη δολοφονία δημοσιογράφου – Η 7η μέσα στο 2026
- Η Ακρόπολη και οι παροχές στους τουρίστες στο μικροσκόπιο της Libération – «Κάποιοι αναγκάζονται να ουρήσουν ανάμεσα στα μάρμαρα»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ζούμε περισσότερο αλλά όχι τόσο υγιείς
