Έφεση στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τη Λεωφόρο από τον ΠΑΟ
Εφεση στο Ελεγκτικό Συνέδριο η κατά της απόφασης μπλοκαρίσματος της σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής για το γήπεδο στη Λεωφόρο κατέθεσε ο Παναθηναϊκός. Βάσει αυτής, το «τριφύλλι» θα έπαιρνε 7 εκατ. ευρώ έτσι ώστε να πραγματοποιήσει έργα ανάπλασης στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Εφεση στοΕλεγκτικό Συνέδριο η κατά της απόφασης μπλοκαρίσματος της σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής για το γήπεδο στη Λεωφόρο κατέθεσε ο Παναθηναϊκός.
Βάσει αυτής, το «τριφύλλι» θα έπαιρνε 7 εκατ. ευρώ έτσι ώστε να πραγματοποιήσει έργα ανάπλασης στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Αυτό που περιμένουν στον Παναθηναϊκό είναι να συνεδριάσει η Ολομέλεια του Ε.Σ. καθώς αυτή είναι αρμόδια για να πάρει οριστική απόφαση. Οι «πράσινοι» αισιοδοξούν πως θα δικαιωθούν έτσι ώστε να πάρουν τα 7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, στο «τριφύλλι» έχουν κάνει σαφές πως η ανάπλαση της Λεωφόρου θα γίνει ακόμα και με χρήματα της ομάδας, αν δεν υπάρξει θετική έκβαση στο θέμα με τα χρήματα από την Περιφέρεια.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.