Ηλεκτρονικά θα υποβάλλεται η δήλωση διακοπής λειτουργίας φορολογικών μηχανισμών
Ηλεκτρονικά θα μπορούν πλέον να υποβάλουν στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων τη δήλωση για τη γνωστοποίηση της διακοπής λειτουργίας των φορολογικών μηχανισμών λόγω βλάβης, οι εταιρείες που υποστηρίζουν τεχνικά τους φορολογικούς ηλεκτρονικούς μηχανισμούς. Η δήλωση θα υποβάλλεται εντός 10 ημερών από τη διακοπή λειτουργίας του φορολογικού μηχανισμού. Ειδικά, για το πρώτο τρίμηνο του 2015, η σχετική δήλωση θα μπορεί να υποβληθεί μέχρι και το τέλος Απριλίου 2015.
Ηλεκτρονικά θα μπορούν πλέον να υποβάλουν στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων τη δήλωση για τη γνωστοποίηση της διακοπής λειτουργίας των φορολογικών μηχανισμών λόγω βλάβης, οι εταιρείες που υποστηρίζουν τεχνικά τους φορολογικούς ηλεκτρονικούς μηχανισμούς.
Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των φορολογουμένων για την παροχή χρόνου προσαρμογής των μηχανογραφικών τους εφαρμογών, η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου, υπέγραψε απόφαση, με την οποία οι εταιρείες που υποστηρίζουν τεχνικά ή έχουν την άδεια καταλληλότητας των φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών, θα υποβάλλουν στο Taxis ηλεκτρονικά δήλωση για τη γνωστοποίηση της διακοπής λειτουργίας των φορολογικών μηχανισμών λόγω βλάβης της φορολογικής μνήμης.
Η δήλωση θα υποβάλλεται εντός 10 ημερών από τη διακοπή λειτουργίας του φορολογικού μηχανισμού. Ειδικά, για το πρώτο τρίμηνο του 2015, η σχετική δήλωση θα μπορεί να υποβληθεί μέχρι και το τέλος Απριλίου 2015.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας